Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på Peter Bangs Vej 105, st. tv.

Lad os tage et nærmere kig på denne pæne og nyistandsatte butik, vi nu har glæden af at kunne udbyde til leje med afståelse. Adressen er Peter Bangs Vej 105, st, tv, og her overtager du 61 utrolig brugbare kvadratmeter, der vil danne den ideelle ramme om din virksomhed.

Butikken ligger som en central del af Peter Bangs Vejs charmerende handelsliv, og allerede fra gaden vil du bemærke det store udstillingsvindue, der skaber blikfang og samtidig sikrer et naturligt lysindfald indendøre. Døren byder indenfor til et pænt, tidløst og lækkert indre, der tydeligt er nyistandsat, og planløsningen byder først og fremmest på et regulært og møblerbart salgsareal. Der er videre nedgang til en flot og brugbar kælder, ligesom der er to trin op til et baglokale/kontor med videre afsæt til butikkens helt egen altan, der er sydvendt og derfor bades i sol fra morgen til aften i sommermånederne – her vil du kort sagt elske at opholde dig i dine frokostpauser, eller hvis du blot trænger til lidt frisk luft. Afslutningsvis råder butikken over et pænt badeværelse.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 200.000 kr.
Leje pr. mdr. 5.359 kr.
Størrelse 43 m² + 18 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Butikken har en attraktiv placering centralt på Peter Bangs Vej – lige ved stationen og busstoppested, hvor man ikke kan undgå et hav af forbipasserende, der vil bemærke butikken dagligt. Der er gode parkeringsmuligheder foran butikken, og vejen strækker sig helt fra hjertet af Frederiksberg til Damhussøen, hvor den smelter sammen med Roskildevej – og Peter Bangs Vej fungerer på den måde som en af Københavns pulsårer. Busser og tog kører lige foran hoveddøren, og området er huser flere velrenommerede butikker såsom Slagter Lund, der tiltrækker folk fra nær og fjern.