Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Butikslokale til salg på Ordrupvej 46

Nu udbydes dette velholdte butikslejemål i Ordrup, der er placeret midt på Ordrupvej tæt ved Ordrup Station

Butikken, som i øjeblikket er indrette som frisørsalon, er på 79 kvadratmeter og er indrette med en stor glasfacade mod gaden. Gennem døren træder man ind i butikslokalet, som er indrettet med mørke trægulve og med en loftshøjde på tre meter. Butikslokalet rummer på mange indretningsmulighed og der er mulighed for at opsætte skillevægge, hvis det skulle være nødvendigt. Der kommer masser af dagslys ind fra begge ender af rummet, og derfor kan man sagtens dele rummet op, uden at gå på kompromis med lyset og den indbydende atmosfære. I den modsatte ende af rummet mod gården er der bag en skillevæg indrettet et tekøkken og her finder man desuden også et mindre disponibelt rum.

Fra butikslokalet er der også adgang til et toilet, samt til kælderen via en trappe. I kælderplan er der i øjeblikket indrettet et rummeligt lagerrum.

Butikken er placeret midt i Ordrup på en hyggelig handelsgade med dagligvarebutikker, cafeer og forretninger. I “baghaven” ligger det skønne grønne åndehul G.N. Brandts Have. Der er busstoppested lige udenfor døren og få minutters gang herfra ligger Ordrup St. Der er desuden gode parkeringsmuligheder lige om hjørnet, så hvad end dine kunder kommer med offentlig transport eller i bil, får man her en lettilgængelig erhvervsejendom med en god indretning i et område, hvor mange lokale færdes.

Ordrup er en del af flere nordsjællandske byer, der med tiden er stort set sammenvoksede, og derfor kan man med denne placering til sin forretning skabe sig et stort kundenetværk med kunder fra både Ordrup, Skovshoved, Charlottenlund, Klampenborg Jægersborg og Gentofte.

Book en fremvisning allerede i dag og lad drømmene begynde. Velkommen til Ordrupvej 46B!

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.253 kr.
Størrelse 64 m² + 15 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisør (detail)
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Tilknyttet faciliteter

  • SPÆNDENDE BUTIKSLEJEMÅL I CENTRUM AF ORDRUP
  • STOR GLASFACADE MOD GADEN
  • FÅ MINUTTERS GANG FRA ORDRUP ST.

Beliggenhed