Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Ordrupvej 44

Placeret på den centrale del af Ordrupvej finder vi denne meget seværdige hjørnebutik.

Forretningen, som i dag huser en indretningsspecialist, har tre store vinduer med flotte markiser mod Ordrupvej og Holmegårdsvej. Indretningen er vellykket, hvor den rå arkitektur danner rammen om mange smarte og praktiske idéer. Butikslokalet med sin spændende facon er i to niveauer, hvor loftet er gråt, væggene hvide og gulvet bare flot. En let glasskillevæg adskiller det godt indrettede kontor fra butikken, og bag en skydedør gemmer sig et rigtig godt køkken og et nydeligt toilet.

Fra butikken fører en god trappe ned til de mange m2 i underetagen, som fremtræder med samme kvaliteter som ovenpå. Den bliver da også brugt som en del af butikken. Se billederne herfra.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 22.000 kr.
Størrelse 105 m² + 73 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailforretning
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Ordrupvej er en af de to store veje, som går fra Femvejen gennem Ordrup og Charlottenlund ud mod Strandvejen. Ordrupvej er på lange strækninger fyldt med gode butikker og spisesteder. Nogle af disse har ligget her i generationer og har således sat deres præg på lokalområdet. Specialforretninger som Ordrup Værktøjsmagasin og supermarkeder kendetegnet ved høj kvalitet som Meny (tidligere Gova) og Irma. I nærområdet finder man både etageejendomme og parcelhuskvarterer.

TILSVARENDE EMNER

Ordrupvej 78B st. th.

Butik

Ordrupvej 78B st. th.

Størrelse (m2) 170
Leje pr. mdr. (kr.) 20.000