Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på Nygade 1, 1. 4

I butikscentret Sillebroen er der vist ingen tvivl om, at der helt naturligt kommer kunder i butikken. Her har vi vi nu fornøjelsen af at tilbyde Centerkiosken til leje med afståelse, hvor du ikke bare fået en kiosk - du får separat spillelokale og mulighed for at sælge kold mad til de trængende shoppegæster. Selv de, der ikke er kendte i Frederikssund, kender til Sillebroen, hvor byens handel er samlet i et samsurium af hverdagsbutikker, specialforretninger og lækre forfriskninger - her er sågar en biograf, hvor der vises tidens store Blockbusters lige ved siden af kioskens lokaler. Dit nye lejemål ligger i enormt god stand og med en rigtig god synlighed i centret, hvor alle søde tænder og spillehungrende gæster kan stille deres tørster. Planløsningen åbner sig op med ét stort hovedlokale med et godt indgangsparti og masser af kølediske til ispinde og kolde sodavand. Der ligger et selvstændigt lokale til spillehal bag selve kiosken, mens en trappe bag disken fører op mod et baglokale til lageropbevaring eller personaleareal. Der er rigtig god salgsplads for diverse snacks, varer og magasiner, og der skal holdes åbent indenfor centrets åbningstider.


Butikscenteret Sillebroen giver tilskud til indtrædende lejer. Ligeledes hvis indtrædende lejer overtager isforretningen fra Frisko ydes der tilskud herfra. Nærmere oplysninger herom kan rekvireres hos ButiksKompagniet.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 35.000 kr.
Leje pr. mdr. 30.489 kr.
Størrelse 188 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kiosk med detailsalg
Depositum

3 måneders leje i depositum samt 3 måneders a conto bidrag

Moms pålægges: Ja
Energimærke B

Beliggenhed

Sillebroen sætter dagordenen i den inderste midte af Frederikssund. Centret placerer sig enormt fordelagtigt i forhold til stationen og Jernbanegade som byens største markedsplads, hvor der altid er et mylder, uanset om det er sommerferie eller julen står for døren. Frederikssund er en naturskøn by i det nordsjællandske, som hører til Region Hovedstaden og ligger bare tre kvarters kørsel fra selve Københavns Centrum. Byen ligger ud mod Roskilde Fjord, har enormt gode trafikale forbindelser (ikke mindst takket være S-toget) og placerer sig alt i alt enormt fordelagtigt for familier i særdeleshed. Kontakt os i dag og hør nærmere, hvis du kan se mulighederne i Centerkiosken!