Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

SOLGT

Butikslokale til salg på Nordre Frihavnsgade 90

I hjertet af Østerbro, nærmere bestemt på Nordre Frihavnsgade 90, ligger en yderst charmerende ejendom, hvor drømmen om at drive sin helt egen frisør eller skønhedsklinik nu kan gå i opfyldelse. I øjeblikket er erhvervet indrettet som en kombineret frisør og kosmetologklinik, og det er derfor ganske oplagt at åbne en butik i samme stil.

Din kommende klinik ligger i en flot ejendom, som blev opført i 1903, og er beliggende i stueplan med tilhørende lager i kælderplan. Butikkens indretning gør også ejendommen ganske oplagt som klinik. Fra indgangen træder du nemlig ind i et stort og lyst lokale, hvor der er oplagt at have en reception samt et område til klipning. Bag det store butikslokale ligger der to lokaler, der let kan udgøre klinikkens behandlingsrum. Ved siden af det ene rum ligger derudover et lille tekøkken, hvor frokosten eller kaffe til kunderne let kan forberedes.

I kælderplan ligger fire store lokaler, som er oplagt at benytte som lager. I øjeblikket står kælderplan med rå vægge og kalder på lidt forbedringer, men med en kærlig hånd vil du let kunne omforme kælderplan til det perfekte lager. Alt i alt byder klinikken på et samlet areal på hele 184 kvadratmeter, fordelt på 83 kvadratmeter i stueplan og 101 kvadratmeter i kælderplan.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 150.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.726 kr.
Størrelse 83 m² 101 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisør/Kosmetolog
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Området er uden tvivl ét, der vil tiltale. Klinikken er nemlig som nævnt placeret på Østerbro i gåafstand fra Nordhavn og Fælledparken. Desuden ligger ejendommen på en sidegade til den til tider tungt befærdede Strandboulevarden, og flere hundrede mennesker vil derfor hver dag i deres færd fra A til B komme til at passere din klinik. På den måde vil du kunne lokke forbipasserende indenfor, mens placeringen også byder på fine muligheder for offentlig transport. Dine kunder vil altså derfor let kunne komme til og fra salonen/klinikken.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 11.072
Størrelse (m2) 208
Leje pr. mdr. (kr.) 11.957