Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Nordre Frihavnsgade 84, st. th.

I et virvar af mere eller mindre iøjnefaldende små facader skiller dette erhvervslokale sig ud i alt sin enkelthed. Og når man så kommer ind ad døren, bliver man overrasket over den meget specielle planløsning, hvor selve butiksarealet og erhvervslejemålets køkken med megen skabsplads udgør en helhed, som leder tanken hen på tilsvarende løsning i mange nye boliger. Meget vellykket. Bagerst i erhvervslejemålet finder man et fint lagerlokale samt et toilet, begge med vinduer mod ejendommens gård.

Et meget flot betongulv, hvide vægge og træværk får lejemålet til at virke større. Alt fremtræder i usædvanlig velholdt stand og bærer præg af, at man har gjort sig umage for at få det bedste ud af lejemålets muligheder.


FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 195.000 kr.
Leje pr. mdr. 6.491 kr.
Størrelse 52 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg af blomster, vaser, boligtilbehør, beklædningsgenstande og smykker
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Når man bevæger sig ned ad Nordre Frihavnsgade fra Trianglen, ændrer gadebilledet sig undervejs. Det sidste stykke inden Strandboulevarden har en mere lokal atmosfære, måske lidt mere hyggelig. Her finder man små specialforretninger og take-aways, som sammen betjener kunderne på en god og personlig måde. I de omkringliggende gader, hvor der ikke findes butikker, bor et attraktivt kundesegment, som netop sætter pris på den form for detailhandel, hvor man kender hinanden.

TILSVARENDE EMNER

Vesterbrogade 133, st. th.
Størrelse (m2) 78
Boligafgift pr. mdr. 4.945
Vesterbrogade 35, st.

Butik

Vesterbrogade 35, st.

Størrelse (m2) 77
Leje pr. mdr. (kr.) 19.250