Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på Nordre Frihavnsgade 7, st.

Istandsat butik og café til leje med afståelse tæt på Trianglen Centralt på Østerbro er der nu mulighed for at overtage disse superpæne og istandsatte lokaler, der er blevet anvendt som isbutik og café med kold mad. Her får man en stor og god facade, der skaber blikfang langs Nordre Frihavnsgade, som i øjeblikket bliver ombygget til Københavns længste cykelgade.

Er man på udkig efter nogle hyggelige lokaler med god plads til butikken eller caféen, så vil dette erhvervslejemål klart være en mulighed. Med to separate indgange fra gaden kan man både vælge at drive to forretninger i én eller benytte det hele til et samlet formål. Som allerede nævnt er stedet flot istandsat og præsenterer sig med salgsarealer, to barer og et koldt køkken samt mindre baglokalefaciliteter og toilet og opbevaring i kælderen. Den gode facade med store butiksvinduer gør det muligt at skabe opmærksomhed om forretningen, og da fortorvet er forholdsvis bredt, kan de besøgende her nyde solen på en bænk eller to. Ejendommen er oprindeligt fra 1870 og fremtræder velholdt i en tidstypisk arkitektur, der passer godt ind i omgivelserne.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 475.000 kr.
Leje pr. mdr. 24.191 kr.
Størrelse 115 m² + 65 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Isbar og takeaway
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Beliggenheden er attraktiv og bliver ikke mere central, da Nordre Frihavnsgade bugner af butikker, caféer og spisesteder, så her altid er masser af liv. Denne trafikale hovedåre på Østerbro bliver nu en decideret cykelgade med bredere fortov, nye træer, buske og blomster samt en smallere og lidt mere kurvet kørebane. Det hele skal tilgodese de lokale, som dagligt færdes her for at handle, gå på café, gå i skole, på gymnasium med mere. Men mon ikke alle københavnere, såvel som byens turister, vil flokkes til området, når det står færdigt i 2023? Med både bus og metro tæt på ligger ejendommen tilmed godt i forhold til den offentlige transport.

TILSVARENDE EMNER

Nordre Frihavnsgade 8, st.
Størrelse (m2) 138
Leje pr. mdr. (kr.) 20.364
Amagerbrogade 253, st. tv.
Størrelse (m2) 176
Leje pr. mdr. (kr.) 16.800
Strandboulevarden 108, st.
Størrelse (m2) 285
Leje pr. mdr. (kr.) 18.125