Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Butik med tilhørende bolig til afståelse.

Kun sjældent har man mulighed for at få fingrene i et kombineret bolig- og erhvervsmål, der ligger så centralt i København som her.  Drømmer du om at bo og drive forretning under samme tag? Så er det nu, du skal slå til!

Her kan du udleve din passion i en perfekt balanceret hverdag, hvor arbejdsliv og hjemlige rammer smelter sammen på 143 veldisponerede kvadratmeter- fordelt på 59 kvm forretning og 25 kvm. ( husleje 7.343,94 kr. pr md. ) og 59 kvm beboelse ( husleje 1.872,88 kr. pr md. ). Den erhvervsmæssige del har en enestående beliggenhed i stueplanet af en smuk, gammel ejendom fra 1885 – direkte ud til Nordre Frihavnsgade; i den gode ende, vel at mærke. Her er der et perfekt udsyn og mulighed for at skabe blikfang til din virksomhed. Kunderne bydes velkommen til et højloftet butikslokale, som ifølge kontrakten (afståelse) er godkendt til detailhandel. I forbindelse hertil får du desuden et rummeligt kontor i hævet niveau med gode faciliteter.

Fra butikkens attraktive rum, som fremtræder i god stand, er der videre adgang til selve boligdelen. Her fordeler de lyse kvadratmeter sig over en flot og stor stue med trægulve, et lækkert spisekøkken med lyse elementer, et fint lille toilet og et stort soveværelse, hvor der ligeledes er etableret vaskemaskine og brusekabine. Et hyggeligt hjem på alle måder. For at drive forretning fra lokalerne, skal du have folkeregisteradresse i boligen.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 850.000 kr.
Leje pr. mdr. 9.217 kr.
Størrelse 118 m² 25 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailforretning med beboelse.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Den unikke kombination af bolig og erhverv indfinder sig helt perfekt her på den stemningsfyldte Nordre Frihavnsgade på Østerbro. Denne strækning er kendt og beundret som en levende handelsgade, der har alt, hvad man kunne drømme om. Dejlige caféer og populære spisesteder ligger side om side med butikker af enhver slags. Skal din idé være den næste, som skal pryde gadebilledet og lokke en stor portion af det kæmpe, købelystne publikum forbi?

Så kontakt Butikskompagniet allerede i dag.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285

Butik

Amagerbrogade 48 st

Størrelse (m2) 233
Leje pr. mdr. (kr.) 34.109
Størrelse (m2) 208
Leje pr. mdr. (kr.) 14.000
Størrelse (m2) 132.1
Leje pr. mdr. (kr.) 14.500