x

Vind spændende præmier med ButiksKompagniets julekalender. Se konkurrencereglerne Tilmeld dig julekalenderen her!

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Niels Ebbesens Vej 26, st.

Nu udbydes denne flotte skønhedssalon til leje med afståelse. Standen er helt i top, så I kan rykke ind og drive forretning fra dag et.
 
Salonen ligger i en flot ejendom med store facadevinduer, der skaber et godt blikfang fra den trafikerede gade. Herfra træder I ind i et stort og lyst lokale med flotte gulvklinker og hvide vægflader, der tilsammen skaber et præsentabelt førstehåndsindtryk. Lokalet er i dag praktisk indrettet med en pæn reception og behandlerrum, der opdeles med gardiner, hvilket bidrager til lokalets lette og luftige udtryk. Der er gode toiletfaciliteter til kunderne samt et mere privat toilet, der eventuelt kan benyttes af personalet. Ydermere findes et pænt køkken, der nemt kan bruges som personalestue samt et godt lokale, der egner sig perfekt til ekstra opbevaring. Planløsningen er velindrettet og der er rig mulighed for, at I kan tilpasse den efter jeres behov, koncept og ønsker.

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.107 kr.
Størrelse 120 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail og kold mad
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Adressen er Niels Ebbesens Vej 26 i stueetagen. Salonen ligger lidt rundt om hjørnet fra H. C. Ørsteds Vej, der først og fremmest sikrer jer et levende og velbesøgt gadebillede. Jeres kommende naboer er alt fra cafeer til dagligvarebutikker, der tilsammen lokker en bred kundeskare til. Ydermere ligger Gammel Kongevej bare 400 meter herfra og tilbyder et rigt handelsmiljø med spændende butikker, specialforretninger og flere gode spisesteder. I bliver med andre ord en del af et attraktivt miljø på Frederiksberg, og I har samtidig busforbindelser lige rundt om hjørnet og metroen i kort gåafstand fra adressen, så både I og jeres kunder nemt kan komme til og fra salonen. Beliggenheden er helt perfekt!

TILSVARENDE EMNER

Gammel Kongevej 99, st. tv.
Størrelse (m2) 125
Leje pr. mdr. (kr.) 33.869