Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på Nørregade 4, st. og kld

På Nørregade – én af København K’s mest centrale og befærdede gader – præsenterer vi denne unikke erhvervsmulighed. Her venter i alt 180 kvadratmeters butikslokale, der står flot moderniseret og renoveret fra top til tå med æstetikken for øje.

Både det sideliggende Vestergade og Nørregade hører til byens middelalder-hovedgader, hvor Nørregade var den tidligere hovedindfaldsvej til byen fra nord. Under bybranden i 1700-tallet nedbrændte størstedelen af gaden, og i 1811 opførte man denne flotte ejendom på ny, som butikken i dag huserer i stuen og kælderen af.

Facadens i alt fem majestætiske vinduespartier bidrager både til fremvisning af butikkens varer og services såvel som lysindfald i rummene. Inden døre venter en formidabel og unik planløsning, hvor indgangspartiet indleder til en repos, der fører videre op eller ned til butikkens to sale. Nederste sal byder på to store salgslokaler med et bagvedliggende, disponibelt rum, og på øverste sal ligger yderligere to store lokaler med sideliggende køkken og WC. Her er rammerne dannet for mange anvendelsesmuligheder, og hvad enten du driver butik, frisør, sandwichbiks, kontorfællesskab eller noget helt femte kan de massive plankegulve og høje lofter nemt tages i brug.

Som et følge af placeringen i Indre By betræder mange tusind turister og borgere hver dag gaden. Eftersom butikken ligger tæt på Gammel Torv og stadig er en særdeles trafikeret gade i byen, er her et højt eksponeringspotentiale. Blot 50 meter fra adressen snor Strøget sig forbi, og lige overfor butikken ligger Notre Dame, som ligeledes er en velbesøgt butik.  

En mere central og eksponeret placering skal man lede længe efter – vi står klar med en fremvisning af lokalerne!

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 31.827 kr.
Størrelse 180 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Bevaringsværdig

Tilknyttet faciliteter

  • MODERNE BUTIK PÅ TO ETAGER I HJERTET AF KBH K
  • IALT 180 KVM
  • SÆRDELES VELBESØGT OMRÅDE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 173
Leje pr. mdr. (kr.) 14.044
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167
Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 28.982
Størrelse (m2) 146
Boligafgift pr. mdr. 9.466