NY PRIS

Butikslokale til salg på Nørrebrogade 195, st.

I får nu muligheden for at starte jeres næste erhverv op i et rummeligt lejemål med afståelse på én af Københavns mest travle og velbesøgte gader, Nørrebrogade – oplagt som detailbutik!

Erhvervslejemålet syner pænt og velholdt, og har en vidtspændende facade med brede vinduespartier, der muliggør, at I på en kreativ og smart måde nemt kan præsentere forbigående for indholdet af jeres butik. Butikken ligger nemlig på et hjørne med en stor del af den mørkegrå facade ud mod Nørrebrogade. Hjørneplaceringen sikrer jer ikke kun god eksponering, men sørger også for mange gode og indretningsvenlige kvm til at skabe den butik, som I ønsker. Besøgende vil starte med at lande i et stort salgsareal, hvor lysspots i hele lokalets loft sørger for et gennemgående lys til alle kroge. To andre lokaler kan tilgås herfra og kan grundet skillevægge og naturlige vinkler nemt indrettes med prøverum, spillemaskiner, som personalerum eller som noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser. Til sidst byder butikken også på et praktisk lager samt på et toilet.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 50.000 kr.
Leje pr. mdr. 32.813 kr.
Størrelse 187.5 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kiosk og spillehal
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Når adressen hedder Nørrebrogade 195, st. tv., så er I placeret aldeles centralt på Nørrebro lige ud til Nørrebrogade og endda med Stefansgadekvarteret og Nørrebros Runddel indenfor kort rækkevidde. Dette betyder altså, at det ikke er besøgende og forbigående, der kommer til at mangle, samt at jeres målgruppe ikke behøver begrænse sig – det er nemlig alle, unge som gamle og høje som lave, der kommer forbi jeres butik. Ligeledes betyder dette, at det omkringliggende butiksliv er rigt og præsenterer diverse spisesteder, tøjbutikker, materialistforretninger og supermarkeder i bykulissen, ligesom at I også nemt finder offentlig transport i form af bus på Nørrebrogade og metro ved Nørrebros Runddel. Vi glæder os til at præsentere jer for denne unikke mulighed for at starte et succesfuldt erhverv op. Kontakt os i dag for en fremvisning!