Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

Butikslokale til salg på Nørrebrogade 161, st.tv.

Nu har du mulighed for at realisere drømmen om at åbne den tøjbutik, skobutik, frisørsalon eller helt fjerde erhvervstype, du altid har drømt om – og som prikken over i’et kan du gøre det i en af Københavns absolut mest befærdede og bedst besøgte bydele. I hjertet af Nørrebro udbydes nemlig dette rummelige og mulighedsrige lokale, der bestemt er et kig værd.

Ejendommen blev opført i 1885, men dette faktum er knapt til at spore i den pæne bygning i dag. Facaden består af et stort vinduesparti og en glasdør, så her er rig mulighed for udstilling af varer eller services. Inden døre venter et lyst og indbydende lokale, hvor de mange spots i loftet lyser rummet op og skaber en indbydende atmosfære. Her er plads til salg af både små såvel som store varer eller services, og de store glasvinduer kan ligeledes komme enhver erhvervsdrivende til gode. Foruden det store lokale byder ejendommen på et toilet og et kontorlokale.

Byen summer afsted lige uden for lokalets hoveddør, og på cykelstien passerer over 10.000 cyklister adressen hver dag. Antallet af fodgængere er cirka lige så højt, og her fra adressen ligger hele byen for den besøgendes fødder. Derudover er adressen placeret tæt på Jagtvej, hvor mange tusinde mennesker kører forbi på daglig basis. Med sin beliggenhed blot få meter fra Nørrebros Runddel er nr. 161 i epicenteret af bydelen og placeret i nærheden af mange andre butikker, supermarkeder og caféer. Herfra er man i gåafstand til både Stefansgadekvarteret, Assistens kirkegården og den indre del af Nørrebro ved søerne.


Alt i alt er her en enestående mulighed for at starte erhverv i hjertet af Københavns mest dynamiske bydel – hvad venter du på?

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 395.000 kr.
Leje pr. mdr. 13.139 kr.
Størrelse 85 m² + 120 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • MODERNE BUTIKSLOKALE LIGE VED NØRREBROS RUNDDEL
  • STÆRKT TRAFIKERET – BÅDE BILER, CYKLER OG GÅENDE
  • STORT FACADEPARTI

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 6.822
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 9.727
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 17.044
Størrelse (m2) 94
Leje pr. mdr. (kr.) 8.467
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 28.600