x

Vind spændende præmier med ButiksKompagniets julekalender. Se konkurrencereglerne Tilmeld dig julekalenderen her!

SOLGT

Butikslokale til salg på Nørrebrogade 10, st. samt 1.

Nu er muligheden her! Loke Cykler sættes nemlig til salg, og hvis du synes, at navnet ringer en klokke, så er den god nok. Med en unik placering lige i starten af Nørrebrogade ligger dette fantastiske toetagers lejemål af en cykelforretning nemlig, og hele herligheden sælges med alt, hvad der hører til af lagerfaciliteter, værksted, butiksinventar og så videre. Loke Cykler er en forretning med stor omsætning, og viderefører du den stolte cykeltradition, har du mulighed for at tilkøbe det særskilt afregnede varelager.

Bevares, beliggenheden er så førsteklasses som det bliver, men hele butikken er også uden sammenligning. I 2014 blev hele molevitten total istandsat med bl.a. en ny trappe mellem etagedækkene og masser af kærlighed i indretningsdetaljerne. For eksempel er der de flotteste gulve, skinnende blanke søjler og en behagelig belysning, mens hvert eneste lagerrum er i god stand og klar til at tages i brug. Lokalerne præsenterer sig altså ekstremt velholdt og overdådige, og der er både enorme butikslokaler fulde af vinduespartier, flere lagerrum og et forrygende baghus, der ligeså bugner af potentiale.

Det er oplagt at videreføre butik og detail, men hvis udlejer tillader det, kan der også etableres restaurant - og lokalerne er store nok til, at der snildt vil kunne sidde håndfuld efter håndfuld af spisende gæster.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 1.499.000 kr.
Leje pr. mdr. 97.976 kr.
Størrelse 311 m² + 1. sal 224 m²
+ 68 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailsalg af cykler og dertil beslægtede varer, samt reparation af cykler
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Vi befinder os på Nørrebrogade 10 - lige i starten af en af Danmarks mest trafikerede handelsgader, hvor tusindvis af københavnere dagligt passerer. Nørrebro har fået en renæssance som ét af Københavns mest hippe brokvarterer. Dronning Louises Bro, Nansensgade og Blågårdsgade er alt sammen pulsårer, der snor sig i nabolaget og tiltrækker en bred skare af potentielle kunder, og samtidig er der kun en kort gåtur til Nørreport og Torvehallerne, der ligeledes er nogle af byens absolutte knudepunkter.

Tjek det ud!