Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Yderst præsentabel klinik på trafikeret placering

STOR KLINIK I SUPER FLOT STAND PÅ EFTERTRAGTET ADRESSE

Er I på jagt efter de perfekte kontorlokaler eller en gennemgribende lækker og indbydende klinik på en af byens bedste adresser? Så kan I indstille jagten og sætte kurs mod Nørre Farimagsgade 71, hvor I får hele pakken.

Klinikken er ikke til at overse med sine store facadevinduer, der ikke kun lukker dagslyset indenfor, men også giver mulighed for at udstille tilbud eller lignende, som hurtigt kan lokke de forbipasserende indenfor.

Lokalerne er yderst præsentabelt indrettet, og særligt den store velkomstreception skaber det helt rigtige førstehåndsindtryk med højt til de fine stuklofter og en indbydende rumfornemmelse. På denne etage har I i alt fem lokaler, hvoraf to har håndvaske. Den ekstremt indbydende underetage byder på seks behandlerrum og et omklædningsrum. Her får I altså de oplagte rammer, hvis I vil drive skønhedssalon, hvor der er plads til både kosmetologer, negleteknikere, massører og alt, hvad der ellers hører en klinik til. Ydermere er her et godt lagerlokale, to pæne toiletter og et godt personalekøkken. Standen er super flot og velholdt, og med en planløsning som denne er der et utal af anvendelsesmuligheder.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 350.000 kr.
Leje pr. mdr. 39.009 kr.
Størrelse 91 m² + 304 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Klinik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Adressen er Nørre Farimagsgade, en beliggenhed, der er perfekt for den erhvervsdrivende. Gaden er utrolig velbesøgt med mange forbikørende og folk, der dagligt har deres gang i området.

Vi befinder os midt i København, tæt på Nørreport Station, Botanisk Have og Søerne, der blot udgør nogle af jeres nye naboer. Her er masser af liv og stemning, og I oplever virkelig København, hvor byen er allerbedst. Med en så central beliggenhed er I også sikret nem adgang til både bus, tog og metro, der hurtigt kan nås til fods, så pendlere, kunder og personale kan komme til og fra adressen uden problemer.

Kontakt os for en fremvisning, så I kan opleve klinikken og det attraktive område med egne øjne. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285

Butik

Torvegade 51, st. th.

Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 13.445
Størrelse (m2) 184
Leje pr. mdr. (kr.) 12.726