Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Jesper Poder Olsen

Jesper Poder Olsen

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

jpo@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 01 17

Butikslokale til salg på Maren Smeds Gyde 5

Ønsker du at åbne butik beliggende i tæt afstand til hhv. Lille- og StoreTorv samt i "smørhullet" mellem det dynamiske strøgforløb og det hippie Latinerkvarter er dette lejemål lige noget for dig.

Her er du nabo til fashionable modebutikker som AXEL og Napapijri Store Aarhus. Det hyggelige gågade-miljø omkring butikken skaber en tæt forbindelse til både stormagasinerne Illums Bolighus og Magasin. 

Butikken entreres direkte fra gågaden og her møder man 129 m2. opdelt i både et salgsareal samt et baglokale. Et setup som ganske simpelt kan slås sammen til et stort butiksareal. Derudover finder man ca. 85 m2 lager og administration på første salen i tæt forbindelse med stuearealet.

Lejemålet og ejendommen administreres af en topprofessionel operatør. En super dygtig og professionel administrator hvor viceværten sågar håndterer pap og emballage fra nuværende lejer. Tilmed garanterer udlejer at udarbejde en ny lejekontrakt med samme gældende vilkår som i nuværende kontrakt. Overtagelsen kan ske fra september 2018.

Lokalet fremstår lyst, venlig og indbydende. ButiksKompagniet glæder sig til at byde velkommen. 


 

 

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 500.000 kr.
Leje pr. mdr. 32.743 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail.
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke G

Tilknyttet faciliteter

  • Stort lejemål centralt beliggende.
  • Tæt placeret på Strøget samt Latinerkvarteret.
  • Afståelsessum = 500.000 kr.

Beliggenhed