Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Lystoftevej 52, butik 2

Velkommen til Lystoftevej 52 i Brede nær Kongens Lyngby – på denne adresse finder du en skøn og velholdt frisørsalon, som kan blive dit næste projekt. Lad os tage et kig indenfor.  

Frisørsalonen er beliggende i et hyggeligt, lille center med store vinduespartier, der vender ud mod gadens mange grønne trækroner. Salonen, der er til leje med afståelse, udmærker sig med 88 gode kvadratmeter, der kan benyttes på livet løs. Som en ekstra bonus fremstår de velholdte lokaler fuldt indrettede, så det bliver altså ikke meget nemmere for dig, der gerne vil drive egen salon. Det første lokale åbner op for selve salonen, der er badet i lys fra vinduerne og de store loftslamper. Du får også glæde af to mindre lagerlokaler til opbevaring, et toilet og – allerbagerst – et hyggeligt tekøkken med plads til at nyde en frokost, sludre med kollegerne ved bordet og tage en velfortjent pause fra hårklipningen. Tekøkkenet byder i øvrigt på pæne, hvide elementer og en vaskesøjle.

Vi oplever i øjeblikket problemer med vores prospekter. De kan stadig rekvireres- dog er der ikke billeder med på.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 275.000 kr.
Leje pr. mdr. 10.629 kr.
Størrelse 88 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisørsalon
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Med adresse på Lystoftevej 52 befinder du dig midt i et roligt boligkvarter lige ved siden af Netto. Derfor er der mange lokale, der finder vej forbi butikken, og du bliver altså det oplagte valg for byens beboere, når de skal have studset spidserne. Brede er en lille, skøn by med en fredelig atmosfære, hvor man hilser på naboerne. Måske bor du selv i byen og kender allerede til lokalmiljøet, eller måske har du din daglige base i den noget større Kongens Lyngby. I så fald får du heldigvis nemt ved at køre til og fra arbejde, for det tager kun ti minutter at køre mellem de to nordsjællandske byer. Foretrækker du offentlig transport, er der bestemt heller ikke sparet på mulighederne – fra frisørsalonen når du nemlig Brede Station efter fem minutters gang. Kunne man drømme om en bedre frisørbase?

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 200
Leje pr. mdr. (kr.) 19.100