NY PRIS

Butikslokale til salg på Lyngby Hovedgade 55b, st. th.

Med den ultimative beliggenhed midt på Lyngby Hovedgade, få minutters gang fra Lyngby St., er man med denne placering garanteret masser af forbipasserende og deres nysgerrige blikke.
Butikken, som udbydes med afståelse, råder over 81 lækre og indbydende kvadratmeter.
Butikken består af et stort lokale, som fordeler sig i to afdelinger - et stort, lyst lokale ud til gaden med åben adgang til bagerste del af butikken, hvor den smukke disk er placeret. I den del findes ligeledes et tekøkken, gang samt et lille WC. Derudover får man et disponibelt rum i kælderen, som nås via bagtrappen, med gode anvendelsesmuligheder til f.eks. lager. Den flotte facade og vinduesparti mod gaden garantere flotte udstillingsvinduer, som nemt fanger de forbipasserendes interesse. Det er den ideelle velkomst til butikken, og da butikslokalet er i flot stand, indrettet smukt med lyse trægulve og indbyggede reoler og hylder i hvidt, er interiøret indbydende og attraktivt. Her udstilles og præsenteres varer på bedste vis. Midt i lokalet er der indrettet en åben pejs, som giver butikken en varm, hjemlig atmosfære, som kan blive prikken over i’et i en detailhandel med decor eller design.FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 250.000 kr.
Leje pr. mdr. 25.298 kr.
Størrelse 81 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel med salg af børnetøj, sko, børnestole samt sædvanlige accessories f.eks. børneservice
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Den fantastiske placering på Lyngby Hovedgade bliver ikke bedre for detailhandel. Her får man uden anstrengelse masser af potentielle, købestærke kunder, som passerer forbi dagligt. På denne del af Lyngby Hovedgade er der masser af trafik i form af cykler, biler og gående. Her er man beliggende direkte overfor den konstante trafik i Meny og SATS, mens Lyngby Hovedgades omdrejningspunkt, Magasin, ligger blot to minutters gang længere henne af vejen. Der er mulighed for parkering på tilstødende Mosevej ligesom Lyngby centrum har parkeringshuse, hvor kunder til området kan komme af med bilen. Lyngby St. med S-tog og busser ligger to minutters gang borte, så adgang til butikken er optimal for både ansatte og kunder.

TILSVARENDE EMNER

Butik,Restaurant

Størrelse (m2) 78
Leje pr. mdr. (kr.) 19.100