Ejendomsmægler MDE,  Indehaver Torben Steen Hansen

Torben Steen Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

th@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 45

Butikslokale til salg på Lyngby Hovedgade 51

Lyngby Hovedgade vrimler med liv og indfanger virkelig byens travle sus, hvor massevis af handlende spadserer forbi for at nyde gadens rige udvalg af butikker og spisesteder. Denne erhvervsejendom placerer sig lige i hjertet af det hele og tilbyder dig således en helt utrolig god eksponering, som vil fange dine kunder eller gæsters blik.
Den gulpudsede ejendom har frem til nu været hjemsted for Gamst blomsterforretning, som har holdt til i de hyggelige lokaler på hjørnet af gaden. Nu kan lejemålet blive dit, og det er op til dig, hvad gadens nyeste tiltag skal være. Lejemålet er ideelt til detail, en skøn butik med masser af muligheder,
men også restauration er en oplagt mulighed lige her i Restaurantkvarteret. Såfremt ejendommen skal anvendes til restaurant eller cafémiljø, skal der dog foretages en ombygning grundet krav til bl.a. udsugning, køkken og toilet.
I sin nuværende stand er der imidlertid tale om et perfekt sted til at starte sin egen butik. Butikken råder over 149 gode kvadratmeter fordelt over stueplan og førstesal og har dertil en god kælder på 71 kvadratmeter, som byder på tre gode lokaler til lager, værksted eller på anden vis arbejdsrum samt et wc. I stuen præsenteres selve butikslokalet, som er dejlig stort og rustikt med god plads til at udstille varer ved vinduespartiet. Ovenpå åbner yderligere tre skønne lokaler sig i ét med gode kringelkroge og indretningsmuligheder. Denne afdeling kan helt naturligt implementeres som en del af det øvrige butikslokale. Desuden er der ca. 90 m2 gård, hvor man har ret til udstilling. Med til lejemålet hører der også en parkeringsplads i den indre gård.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 150.000 kr.
Leje pr. mdr. 59.942 kr.
Størrelse 58 m² + 1. sal 91 m²
71 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Blomsterforretning
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke A

Beliggenhed

Lyngby Hovedgade er en eftertragtet gade med masser af trafik fra forbipasserende og kørende. Denne butik befinder sig idyllisk ud mod brosten og grønne træer, og med sin hjørnebeliggenhed kan man skabe synlighed fra flere vinkler. Lejemålet fylder op i gadebilledet og ligger desuden helt perfekt mellem Lyngby Station og Kinopalæet.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 200
Leje pr. mdr. (kr.) 19.100