Butikslokale til salg på Liflandsgade 6, kælderen.

Velkommen til Liflandsgade – en hyggelig sidegade til Amagerbrogade, som har førstepræmien som Danmarks længste handelsgade. Denne butik råder over 48 kvadratmeter, og den udbydes til leje med afståelse.

Butikken ligger i ejendommens høje kælderetage, og derfor er den udstyret med store vinduespartier, der kan benyttes til udstillinger. Så snart du træder indenfor, oplever du butikkens lyse og pæne stand. Gulvene er gjort i en kombination af store fliser og terrazzogulv, og rummets gode, regulære størrelse giver mange indretningsmuligheder. Erhvervsmålet egner sig perfekt som enhver form for butik, og her er tilmed mulighed for salg af kold mad. De 48 kvadratmeter fordeler sig over et stort butikslokale, et kontor med bagudgang, et WC og et lille lagerlokale til opbevaring. Dette erhvervsmål er med andre ord helt klar til ‘indflytning’ – lyder det ikke godt?

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 125.000 kr.
Leje pr. mdr. 4.703 kr.
Størrelse 47.6 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Brugskunst
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

Beliggenheden følger trop og er mindst lige så attraktiv som selve indretningen – med beliggenhed klos op ad Amagerbrogade bliver du nemlig en del af et livligt og mangfoldigt handelsliv, som tiltrækker folk fra nær og fjern. Amagerbrogade fungerer som Amagers hovednerve, og den er uden tvivl også en af de mest befærdede gader; både når det kommer til fodgængere, cyklister og bilister. Her er du også forbundet med gode busforbindelser, og Amagerbro Station ligger kun 350 meter væk med metro og hele Amager Centret som nabo.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 53
Boligafgift pr. mdr. 3.050
Størrelse (m2) 44
Leje pr. mdr. (kr.) 20.000
Størrelse (m2) 59
Leje pr. mdr. (kr.) 14.380

Butik

Nørrebrogade 175, st

Størrelse (m2) 70
Leje pr. mdr. (kr.) 18.545

Butik

Holmbladsgade 11, st

Størrelse (m2) 65
Leje pr. mdr. (kr.) 10.720