x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Mulighed for mange forskellige brancher, dog IKKE vaskeri

Ser du andre muligheder for dit blik, er det bestemt også realistisk at føre dem ud i livet. Erhvervslokalet er nemlig godkendt til mange former for detailhandel, så ved hjælp af en lettere ombygning kan stedet snart stå klar som et lækkert butikslokale med et attraktivt salgsareal – tilmed med en billig husleje!

Med dette attraktive erhvervslokale, der udbydes til afståelse, har du mulighed for at åben med en lang række forskellige erhverv. Lokalet har en ideel placering på et stort synligt hjørne, hvor man har mulighed for at evt eksponere sine varer til de mange mennesker der bor i området. Indvendigt får man et godt indtryk – alt fremtræder utrolig velholdt, og foruden det store butikslokale indeholder stedet også et mindre tekøkken og et toilet.


FØJ TIL FAVORITTER 5
Afståelse 185.000 kr.
Leje pr. mdr. 5.498 kr.
Størrelse 65 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail mm
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Erhvervet har en fantastisk placering centralt på Islands Brygge, lige på hjørneejendommen mellem Leifsgade og Bergthorasgade. Dette område er kendt som et levende boligkvarter, hvor rigtig mange mennesker bor, hvilket gør det oplagt at drive dit erhverv her. I forvejen byder gaden på et par gode forretninger og spisesteder, som lokker folk til – bedre bliver det ikke!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Torvegade 51, st

Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 13.445
Størrelse (m2) 184
Leje pr. mdr. (kr.) 12.726
Størrelse (m2) 110
Boligafgift pr. mdr. 10.389