Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Leifsgade 14, st. th.

Hvem husker ikke den scene fra tv-serien "Friend's", hvor Ross og Rachel har deres første kys på et klassisk møntvaskeri omgivet af kurve med tøj og store maskiner i alle afskygninger? Ja, der er bare en helt særlig romantisk nostalgi over et møntvaskeri; her står tiden stille for en stund, og folk kan sætte tiden på pause og dykke ned i en bog eller et ugeblad, mens tøjet tumler i baggrunden.

Med dette attraktive vaskeri, der udbydes til afståelse, kan du være med til at videreføre én af de absolut mest stemningsfulde servicegenrer, der findes. Vaskeriet har en ideel placering på et stort synligt hjørne, hvor man allerede kan spotte hele konceptet med de smarte maskiner ude fra fortovskanten. Indvendigt får man et godt indtryk – alt fremtræder utrolig velholdt, og foruden det store vaskeareal indeholder stedet også et mindre tekøkken og et toilet.

Ser du andre muligheder for dit blik, er det bestemt også realistisk at føre dem ud i livet. Vaskeriet er nemlig godkendt til mange former for detailhandel, så ved hjælp af en lettere ombygning kan stedet snart stå klar som et lækkert butikslokale med et attraktivt salgsareal – tilmed med en billig husleje!

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 5.498 kr.
Størrelse 65 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Vaskeri
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Vaskeriet har en fantastisk placering centralt på Islands Brygge, lige på hjørneejendommen mellem Leifsgade og Bergthorasgade. Dette område er kendt som et levende boligkvarter, hvor rigtig mange mennesker bor, hvilket gør det oplagt at drive vaskeri her. I forvejen byder gaden på et par gode forretninger og spisesteder, som lokker folk til – bedre bliver det ikke!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749
Størrelse (m2) 59
Leje pr. mdr. (kr.) 14.380
Størrelse (m2) 86
Kontantpris 925.000
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 11.072