Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Præsentabel butik i centrum af København K

I hjertet af København beliggende i en karakteristisk og tilmed fredet ejendom, ligger der en butik som er oplagt til skrædder, galleri, værksted og/eller showroom. Så hvis du går med en drøm om at drive din egen forretning, midt i hovedstadens pulserende liv, lige ud til en gade, hvor flere tusinde mennesker går forbi hver dag, så er du nu faldet over det helt rette!

Her på Kompagnistræde 28 tilbydes der pæne og velholdte lokaler med en god planløsning, og det er derfor ikke svært at forestille sig en fremtidig forretning her. Lokalerne ligger en smule lavere placeret end gadeplan, og som forbipasserende vil de store vinduespartier uden tvivl lokke og give lyst til at se mere. Fra butikkens indgang er der tre trin ned, og herfra kan kunderne frit udforske smukt udstillede varer i det store lokale.

Bag det regulære salgslokale ligger der et fint baglokale, som indeholder køkken og et toilet med bad. På den måde har du alt ved hånden og kan både klare frokost og diverse andre ting i butikken. Butikken udbydes til leje med afståelse.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 350.000 kr.
Leje pr. mdr. 13.019 kr.
Størrelse + 94 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Tøjbutik, galleri, værksted og showroom.
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

En beliggenhed som denne er bestemt ikke én, man falder over hver dag. På Kompagnistræde færdes der hver dag flere tusinde mennesker. Både folk, der er bosat i København, der arbejder i København eller som blot besøger byen som turister, vil have svært ved at undgå denne gade, og derfor er du sikret et dagligt flow af potentielle kunder. Med sin gode placering vil det også være let at lokke folk til, der bor en smule fra centrum, da det er let at komme til og fra adressen med offentlig transport. Med andre ord en helt perfekt placering, man nærmest ikke kunne drømme bedre selv.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Åboulevard 34A, kld

 
Kontantpris 1.678.000
Størrelse (m2) 103
Leje pr. mdr. (kr.) 9.000
Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 8.000
Størrelse (m2) 103
Kontantpris 889.000
Størrelse (m2) 93
Kontantpris 789.000