x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

SOLGT

Butikslokale til salg på Kastrupvej 161

Butikken er til leje med afståelse, og det er altså muligt at køre videre med butik, eller måske endda opgradere til kold mad. Arealet består af et større lokale med tilhørende baglokale, lagerrum og et toilet, så der burde være rig mulighed for at fortsætte i kioskregi eller tænke nye tanker med en helt anden forretningsmodel - måske tøjbutik, antikvar eller elektronikshop? Det er helt op til dig!

Ud mod Kastrupvej byder et vinduesparti velkommen, og herfra åbner lokalet sig op. Det regulære rum er lyst og venligt, og der er masser af plads til hyldemeter og skranke. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der nok er brug for en kærlig hånd, og det er altså her, dine visioner for alvor får ben at gå på. Baglokalet har tidligere fungeret som spillehal, og kan med den lette væg imellem nemt indrages til butikken eller beholdes som lager.

NB - Køle-inventar medfølger IKKE.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 120.000 kr.
Leje pr. mdr. 4.900 kr.
Størrelse 50 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kiosk, kold mad, frisør mv.
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Kastrupvej er en af Amagers hovedpulsårer og forbinder Kastrup og Sundby med hinanden. Nummer 161 ligger lunt i et meget eftertragtet villakvarter, hvor både unge, familier og modne amagerkanere holder til, og der er et utal af skoler, daginstitutioner og småbutikker i området. Fra adressen er der ikke langt til hverken Amager Strandpark, Metro og Indre By, og flere centrale buslinjer suser lige forbi og giver butikken er udsøgt eksponering.

Vi er ikke i tvivl om, at Kastrupvej 161 på ingen tid kan blive et velbesøgt sted for de lokale. Velkommen!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Leifsgade 14 st. th.

Størrelse (m2) 65
Leje pr. mdr. (kr.) 5.498

Butik

Amagerbrogade 112

Størrelse (m2) 45
Leje pr. mdr. (kr.) 10.325

Butik

Jagtvej 201 st.

Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 8.597

Butik

Istedgade 61 st. th.

Størrelse (m2) 98.5
Leje pr. mdr. (kr.) 12.659