x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

KNIVSKARP FRISØRSALON TIL LEJE MED AFSTÅELSE PÅ JAGTVEJ.

I butikslokalet på Jagtvej 201 findes en flot og trendy frisørsalon til leje med afståelse. Lokalet er særdeles velholdt og blomstrer med masser af unikke detaljer og skønne farver.

Med et stort vinduesparti ud mod Jagtvejs trafik afslører lokalet sig som en salon helt klar til brug. Det store hovedlokale er indrettet med både klippestationer (fem af slagsen), venteområde og kassedisk, mens et mindre tilstødende lokale fungerer som sted for hårvask. Derudover findes der et lagerlokale for personalet indrettet med køkken, og så er der selvfølgelig et WC.

Når det kommer til indretningen, er der lagt fokus på at gøre det lækkert og indbydende for kunderne. Med et eksklusivt materialevalg, der lægger fokus på den industrielle stil, der gennemsyrer lokalerne, kommer salonen i mål med at præsenterer sig som et indbydende og unikt sted med fokus på den høje kvalitet.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 275.000 kr.
Leje pr. mdr. 8.597 kr.
Størrelse 66 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisør
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Jagtvej, der stryger gennem både Østerbro og Nørrebro som én af de absolutte hovedpulsårer, betrædes dagligt af tusindvis af københavnere, der suser rundt i byen. Områdets butikker prydes primært af lidt mere eksklusive profiler som f.eks. Vintage 199 og Wine & Watches, mens der også er flere lækre spisesteder og hyggelige caféer i området. Der er ikke mere end 400 meter til Metro og mylder på Poul Henningsens Plads, og generelt er der gode muligheder for parkering, offentlig transport og at tiltrække nye kunder med en placering som denne.

Går du med en selvstændig frisør i maven? Så er det nu, du skal slå til!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Torvegade 51, st

Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 13.445

Butik

Leifsgade 14 st. th.

Størrelse (m2) 65
Leje pr. mdr. (kr.) 5.498
Størrelse (m2) 184
Leje pr. mdr. (kr.) 12.726