Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

SOLGT

Hjørnebutik/café på trafikeret placering

Med detail som primær anvendelse, er det i dette lokale muligt også at servere en kop kaffe for sine kunder, mens de shopper rundt i forretningen. Den oprindelige og smukt dekoreret bardisk er nemlig stadig til stede i dette gennemrenoverede butikslokale.
I forretningen kan du således frit vælge at åbne en detailhandel med salg af smykker, keramik, legetøj eller noget helt fjerde – måske et lille værksted, hvor det er muligt at shoppe, være kreativ – og samtidig sætte sig til rette og nyde en kop kaffe.

Stedet er hyggeligt indrettet med en lille bardisk til servering; faktisk er der tale om den oprindelige bardisk fra bodegatiderne, som dog siden er blevet malet og opdateret, så den passer ind i det lyse rum. Lokalet er stort, og kan nemt rumme både tøjstativer, møbler og siddepladser, og dertil medfølger også et fint miljø lige ude foran, med plads til yderligere fire til seks borde. Til butikken hører også et personalekøkken, et toilet (mulighed for 2) samt 2 lagerrum - det ene ved siden af køkkenet og det andet i kælderen.

Forretningen må IKKE anvendes til café udelukkende; det er først og fremmest detailhandel, der er godkendt. At kombinere detail og kaffe/kage-servering er imidlertid oplagt og en fantastisk idé takket være de faciliteter, stedet rummer.

NB - koncepter lignende de andre lejere i ejendommen IKKE tilladt.

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 245.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.505 kr.
Størrelse 100 m² + 13 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Forretningens 113 kvadratmeter holder til i stueetagen af en velholdt hjørneejendom med rigtig god synlighed ud mod den altid travle Jagtvej. Ejendommen er placeret helt perfekt på solsiden lige overfor Fælledparken, som hver dag året rundt tiltrækker et væld af folk, som er ude for at gå ture, løbe, lege eller deltage i arrangementer. Denne adresse, som er placeret midt mellem to metrostationer, skal nok bringe dig synlighed, kundekontakt og succes!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 141
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285

Butik

Torvegade 51, st. th.

Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 13.445