NY PRIS

Butikslokale til salg på Jægersborg Allé 31A

Med en suveræn beliggenhed i Charlottenlund, midt på Jægersborg Alle, udbydes dette indbydende lejemål med afståelse - perfekt for jer, der ønsker at drive klinik eller butik.

Ved første skridt indenfor i den nuværende klinik bliver I mødt af et lyst og indbydende rum med et moderne udtryk, der straks skaber et præsentabelt førstehåndsindtryk. Her har I de perfekte muligheder for at indrette reception/ventelokale i forbindelse med en klinik, eller butikslokale til detailhandel. Erhvervet byder videre på fire gode lokaler, der kan anvendes som eksempelvis behandlerrum, lager og personalestue. I samme omfang er der grovkøkken, vaskebryggers og toiletfaciliteter. Gennemgående for klinikken er den rummelige atmosfære, lysindfaldet og de gode regulære rum, der nemt kan indrettes så de passer til jeres behov. Standen er helt i top, her skal I ikke løfte en finger inden overtagelse.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 195.000 kr.
Leje pr. mdr. 25.285 kr.
Størrelse 110 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Klinik
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Jægersborg Allé er en fantastisk beliggenhed, især hvis I ønsker at drive erhverv. Her bliver I nemlig en del af et levende miljø med mange lokale og velbesøgte butikker, som tilbyder alt fra dagligvare og caféliv til eksklusivt modetøj og unik brugskunst. Gadebilledet kendetegnes som et hyggeligt og stemningsfyldt område med mange potentielle kunder i alle aldre. Alt dette ligger lige for foden af klinikken, så der er god synlighed for alle forbipasserende. Til glæde for personale, samarbejdspartnere og kunder ligger togstationen kun 500 m. fra adressen, så I nemt og bekvemt kan komme til og fra erhvervet.