Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Istedgade 64

Vi har nu glæden af at kunne fremvise denne uovertrufne butik, som du straks kan overtage og indrette, så alt lever op til dine visioner og forretningsidéer. Butikken lejes med afståelse og henvender sig godt til alle former for detailhandel, hvad end du har en tøjforretning, keramik, interiør, smykker eller noget helt femte i tankerne.

Forretningen giver et suverænt førstehåndsindtryk, og allerede udefra vil du bemærke de store, flotte vinduesfacader, som skaber et perfekt indkig og udsyn; her kan du skilte for din virksomhed og lave de mest dekorative udstillingsvinduer for at fange kundernes opmærksomhed. Vinduerne medvirker også til at give et dejligt lysindfald, som går hånd i hånd med det moderne og nyere istandsatte lokale, som fremtræder utrolig pænt med rustikke gulve, lyse vægge med masser af plads og et smukt, velholdt københavnerloft. Det nydelige salgsareal har en god størrelse og giver endvidere nedgang til en rummelig kælder, som evt. kan benyttes som lager. I forvejen giver stueetagens fordelingsgang adgang til et personaletoilet og et praktisk baglokale/lager med adgang til gården

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 750.000 kr.
Leje pr. mdr. 26.575 kr.
Størrelse 90 m² 32 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Du – og de mange tusinde potentielle kunder i området – finder butikken på Istedgade 64 i hjertet af Vesterbro; en virkelig skøn beliggenhed, som er propfyldt med et spirende og levende forretningsliv for ej at forglemme de mange, mange restauranter og caféer, som pryder hvert et gadehjørne. Med denne placering ligger du super centralt på den bedste handelsgade i hele bydelen, som tiltrækker masser af lokale såvel som besøgende udefra hver evig eneste dag. Istedgade har en ideel placering i bybilledet og er let at komme til og fra; særligt med de to nye metrostationer ved henholdsvis Enghave Plads og København H, der ligger i hver sin retning 700 meter fra forretningen.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 11.072
Størrelse (m2) 208
Leje pr. mdr. (kr.) 11.957