KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på Istedgade 61, st. th.

På Istedgade 61, st, th udbydes netop dette eftertragtede erhvervslejemål til afståelse med leje. Adressen er yderst attraktiv beliggende på den pulserende Istedgade centralt i København, hvor I er sikret stor synlighed grundet de mange daglige passerende og besøgende i området. Selve erhvervslejemålet er praktisk indrettet med et godt lysindfald fra de store vinduespartier ud til gaden, og det egner sig fantastisk butik såvel som café.

På adressen mødes I af en klassisk og charmerende københavnerejendom, hvor den lyse facade med alskens spændende ornamenteringer har vidnet om bygningens historie siden 1877. De øvre etager huser alskens lejligheder, hvortil stueetagen er tiltænkt erhverv. Som nabo får I en hyggelig vinbar, og resten af gaden prydes ligeledes af alskens spændende butikker, restauranter og caféer. Jeres kommende erhvervslejemål er som sagt praktisk indrettet, samtidig med at det er både pænt og velholdt. Her træder I direkte ind i butikkens største lokale, der ligeledes indeholder et mindre tekøkken. Herfra har I adgang til både kælderlokalet samt en længere gang med udgang til både et lager, et mindre toilet samt ejendommens trappe. Det store rum gør erhvervslejemålet yderst nemt at indrette, hvortil det lange lokale kan fungere både som et hyggeligt område til de siddende gæster samt opbevaring af alskens produkter, I skal sælge - mulighederne er mange!

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 450.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.325 kr.
Størrelse 74.5 m² + 24 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Butik til salg af øl
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

I får næsten ikke en bedre beliggenhed end denne. Butikken placerer sig på en yderst attraktiv og autentisk adresse, hvor både lokale og besøgende har deres daglige gang, hvilket sikrer jer stor synlighed. De mange omkringliggende butikker sikrer jer ligeledes et godt kundeflow, samtidig med at både Enghave Plads Metrostation, Hovedbanegården og en række busstoppesteder befinder sig inden for gåafstand til butikken, hvilket gør det nemt og bekvemt for både personale og kunder at komme til og fra butikken. 

TILSVARENDE EMNER

Amagerbrogade 34, st. tv.
Størrelse (m2) 64
Leje pr. mdr. (kr.) 13.867
Paradisæblevej 18, st.
Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 13.033
Blågårdsgade 2A, st. th.
Størrelse (m2) 90
Leje pr. mdr. (kr.) 16.815