Erhvervsformidler, Restaurant Simon Ravnløkke

Simon Ravnløkke

Erhvervsformidler, Restaurant

sr@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 39

Nu kan du blive en del af forretingslivet på Istedgade med denne smukke forretning.

Butikskompagniet har nu fornøjelsen af at byde velkommen til denne spændende forretning, som udbydes til leje med afståelse på én af Vestebros ubetinget bedste adresser. Her bliver du mødt af en stor, flot og synlig glasfacade direkte med front mod fortovet og bliver dernæst budt indenfor til et flot lokale, der straks sætter kreativiteten i gang. For mulighederne er mange! Du kan både udnytte det dejlige rum til at skabe detailhandel af enhver slags, men der er også potentiale til at etablere en lille, hyggelig kaffebar med byens bedste espresso med et berømt og berygtet stykke hjemmebag on the side! Velbekomme.

Forretningen består af et stort og flot lokale med gode muligheder for at indrette sig på kreativ vis med reolsystemer, hylder m.m. og samtidig have et kassemiljø til betjening. På etagen er der ligeledes et toilet samt et brugbart lagerrum – både i stueplan, men også i den tilhørende kælder. Her går du ikke ned på opbevaringsplads

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 495.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.659 kr.
Størrelse 74 m² + 24.5 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg af vin
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Forretningen ligger helt fantastisk placeret cirka midt på Istedgade, hvor der er fuld gang i menneskevrimlen, salget og hyggen på de mange caféer. Ja, stemningen er i top, og flere tusinde lægger hver dag vejen forbi på gåben, på cykel, i bus eller i deres bil, hvilket skaber en rigtig god trafik og en stor potentiel kundeskare.

Med en stor, synlig glasfacade direkte ud til fortovet får du i hvert fald rig mulighed for at gøre reklame for dit koncept og lokke kunderne til med fine udstillinger i vinduespartierne. Ikke nok med at du kommer til at ligge synligt og centralt, så tilbyder denne beliggenhed også en sublim infrastruktur, både i form af bus, men også den nye metro ved henholdsvis Enghave Plads og Hovedbanegården – sidstnævnte samler desuden al trafik, metro, S-tog- regional- og InterCity-tog, busser m.m., så her har du, dine kollegaer og dine faste altid let mulighed for at komme frem til adressen Istedgade 61!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 11.072
Størrelse (m2) 110
Boligafgift pr. mdr. 10.389