Butikslokale til salg på Isafjordsgade 12, st. tv.

Isafjordsgade har en god og central beliggenhed i et af Københavns mest eftertragtede områder, nemlig Islands Brygge. I nummer 12 udbydes nu dette rummelige erhverv, som har en synlig beliggenhed på hjørnet – derfor er lokalet også udstyret med mange, store vinduespartier, der giver god synlighed.

Der er tale om en god butik med fin omsætning. Erhvervet tæller 97 kvadratmeter, og der er langt nye el-installationer såvel som man får WC og tekøkken. Hoveddøren åbner op til det store butikslokale, som tæller mere end 9 meter i længden. Herfra er der videre adgang til endnu et indretningsvenligt lokale, som står i åben forbindelse med det store butikslokale. Rummene er indrettet ideelt med industrivaskemaskiner og -tørretumblere. Dertil kommer et rummeligt gangareal med videre adgang til et WC, disponibelt rum og et baglokale med tekøkken og spise-/kontorplads.

Beliggenheden er som tidligere nævnt virkelig god. Erhvervet ligger på en befærdet gade i hjertet af Islands Brygge, som står på toppen af Københavnernes liste, både når det kommer til beboelse og fritid. Bryggen udgøres således af gamle, charmerende ejendomme, og med det store græsareal og havnebadet lige nede ved havnefronten, er der liv på gaderne året rundt. Som nabo har man bl.a. den lækre og populære café Wulff & Konstali, og ovre på den anden side af gaden ligger Café Alma, der også lokker med et lækkert måltid eller en kop friskbrygget kaffe, mens tøjet bliver vasket.

Skynd dig at slå til, hvis du er på udkig efter gode erhvervslokaler med en endnu bedre beliggenhed!

FØJ TIL FAVORITTER 4
Afståelse 550.000 kr.
Leje pr. mdr. 10.749 kr.
Størrelse 97 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Vaskeri
Depositum

29.250

Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • STORT OG LYST ERHVERV MED EN BELIGGENHED, SOM SIGER SPAR 2!
  • MEGET SYNLIG FACADE
  • BILLIG HUSLEJE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 104
Leje pr. mdr. (kr.) 28.001
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 21.386
Størrelse (m2) 96
Leje pr. mdr. (kr.) 25.499
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 23.500