Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

SOLGT

Butikslokale til salg på Husumgade 2, st. tv

Husumgade 2 ligger midt i Nørrebros hippeste kvarter, hvor du har Jagtvej og Jægersborggade som naboer. Her har du mulighed for at indtage de skønne erhverslokaler, der tidligere har fungeret som rammer for Tagtomat, og indrette kreativt atelier eller moderne kontor - det er helt op til dig!

I alt har du ca 60 m2 at brede dig på i stueplan, hvor du har store vinduespartier mod gaden, der inviterer dagslyset hele vejen indenfor i de charmerende lokaler. Døren åbner op til de gode lokaler med højt til loftet, hvor flisegulve i mere end én forstand er det fungerende underlag. Et  romantisk og særdeles atypisk mødelokale afskærmes fra hovedlokalet med sprossede vinduer og fungerer perfekt til små møder. På højre hånd findes et fint tekøkken indrettet med vask, opvaskemaskine og køleskab, hvor der er plads til at indpasse opvarmningen af dagens frokost. Et disponibelt rum med masser af anvendelsesmuligheder giver adgang til et toilet med det fornødne.

I foråret 2018 blev de gamle 1lags vinduer udskiftet i hele lejemålet med dobbelte termoruder, hvorfor udgiften til varme må forventes at falde væsentligt.

Her får du en skøn, central placering. Nørrebro er et af Københavns kreative knudepunkter, og du kan se frem til at befinde dig i centrum af herligheden. Husumgade og området omkring er især kendt for nye koncepter indenfor café- og restaurationsbranchen, hvilket gør nabolagets udvikling uhyre spændende. Langs Nørrebrogade er der rigeligt med spændende detailhandel, og der er masser af transportmuligheder i form af byens mest centrale buslinjer - og fra 2019 stopper metroen endda ved Nørrebros Runddel.

Har du fantasi til at se dig selv udfolde dig på Husumgade 2? Så glæder vi os meget til at høre fra dig!

FØJ TIL FAVORITTER 20
Afståelse 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 3.995 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kontor
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Butik

Åboulevard 34A, kld

 
Kontantpris 1.678.000
Størrelse (m2) 103
Leje pr. mdr. (kr.) 9.000
Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 8.000
Størrelse (m2) 103
Kontantpris 889.000
Størrelse (m2) 93
Kontantpris 789.000