Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Humlebæk Strandvej 50

Velkommen til Humlebæk Strandvej 50, hvor I har mulighed for at overtage den populære blomsterforretning, der nu udbydes til leje med afståelse.

Her kan I fortsætte successen, som blomsterbutikken i den grad har drevet indtil videre. Butikken er flot og indbydende – både inde og ude ved det store overdækkede område, hvor I kan supplere blomsterindtægten med friske frugter og grøntsager. Forretningen er opdelt i et stort forlokale, der fungerer perfekt som butik. Tilstødende er der to gode lagerlokaler og et wc på samme etage. Vi fortsætter ned i den store og meget brugbare kælder, hvor der er endnu et lager og to gode disponible rum, der egner sig perfekt som kontor eller personalestue. Standen er god, der er et dejligt lysindfald i butikken og god plads til at indrette jer på ny.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 1.200.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.347 kr.
Størrelse 96 m² + 75 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Blomster og frugt
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

Humlebæk Strandvej 50 er den absolut bedste beliggenhed på Strandvejen. Her får I den perfekte placering på et synligt hjørne i et hyggeligt lille miljø, hvor der bl.a. også er en meget besøgt bagerforretning og en rigtig god slagter, som bidrager til områdets levende atmosfære.

Togstationen ligger kun 160 meter fra butikken, så den kan nås på to minutter til fods. Den er også skyld i, at der konstant er mennesker i gadebilledet, hvilket er til jeres fordel, da der er et utal af potentielle kunder ude foran døren hver dag. Foretrækker I bilen fremfor toget, så er der desuden gode parkeringsmuligheder foran butikken – også for kunderne.

Kontakt os for en fremvisning.