Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på Holsteinsgade 27, kld. th. og kld. tv.

Holsteinsgade 27 er hjemsted for dette store og unikke trænings- og yogastudie, der nu udbydes til leje med afståelse. Studiet råder over 149 kvadratmeter, og placeringen på det Indre Østerbro er bare prikken over i’et.

Det er svært ikke at forelske sig i dette spændende studie allerede ved første øjekast. De rustikke, hvidmalede plankegulve skaber en helt særlig atmosfære sammen med de blottede murstensvægge – og med det tidløse interiør går alt op i en højere enhed. En anden ting, der er vigtig at pointere er, at hele erhvervslejemålet prydes af et fint lysindfald takket være de mange vinduespartier, der går hele vejen rundt. Alt fremstår desuden utrolig velholdt.

De 149 kvadratmeter fordeler sig over en praktisk planløsning, og du træder direkte ind i et separat rum, der fungerer ideelt som venteværelse eller lounge. I forlængelse ligger et stort og mulighedsrigt lokale til fx træning, og yderligere fire lokaler følger trop – perfekte som behandlingslokaler. Samtidig får du et lyst køkken med siddeplads og et toilet.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 325.000 kr.
Leje pr. mdr. 11.699 kr.
Størrelse 149 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Undervisning- og træningsstudie
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Beliggenhed

Beliggenheden er utrolig attraktiv. Her er man tilbagetrukket fra den støjende Østerbrogade, men alligevel er det centralt i forhold til især offentlig transport. I nærområdet har du mange gode busforbindelser, Østerport Station ligger i kort gåafstand og snart åbner Cityringen med metrostop ved Trianglen, som ligger endnu tættere på. Nabolaget emmer af liv, og du bliver uden tvivl en del af et stemningsfyldt erhvervsliv med mange forskellige typer virksomheder på de omkringliggende gader.

TILSVARENDE EMNER

 
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167
Størrelse (m2) 189
Kontantpris 5.700.000

Butik

Amagerbrogade 48 st

Størrelse (m2) 156
Leje pr. mdr. (kr.) 34.109