Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Havnegade 55 kld.

Et anderledes erhvervslejemål – meget anderledes.

For enden af Nyhavn, på hjørnet af Havnegade, ligger dette store erhvervslejemål på 394 m2, som nu ønskes afstået. I dag en velkendt forretning med udlejning af cykler og tilknyttede aktiviteter, men erhvervslokalerne kan sagtens bruges til andre formål, idet ethvert brancheskift dog kræver udlejers godkendelse. Udsugning over tag vil ikke blive accepteret

Beliggenheden er super. Megen gående og cyklende kommer forbi på deres tur langs havnen, og fra Inderhavnsbroen, hvor ca 15.000 personer dagligt krydser, bliver man nærmest ført direkte over fra Christianshavn til forretningens dør. Mellem forretningen og Havnepromenaden er anlagt en dejlig plads, hvorfra man kan nyde hele sceneriet i og omkring havnen.

Selve erhvervslejemålet, som ligger nogle trin ned, er på 394 m2. Lange og meget synlige facader med 8 vinduer mod Nyhavn og 3 mod Havnegade. Der er 3 indgange til erhvervslejemålets primære kundearealer, som består af en række sammenhængende og charmerende lokaler, som det fremgår af billederne. Alle har vinduer mod gaden. Endvidere er der flere lagerrum, nogle med direkte adgang fra gaden, samt køkkenfaciliteter og toiletter. Se vedhæftede plantegning.

Ejendommens facade er under renovering, hvilket vil være afsluttet primo 2022.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 425.000 kr.
Leje pr. mdr. 25.345 kr.
Størrelse 394 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailforretning med reparation, salg og udlejning af cykler
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Nyhavn er mere end Nyhavn.

Nyhavn, som forbinder Kongens Nytorv med byens rigtige havn, er for mange først og fremmest kendt for sine mange hyggelige restauranter og barer, som lokker kunder til såvel indenfor som ude på kajen. Men med sin centrale placering i København ligger Nyhavn midt i alt det andet, som byen tilbyder: Her er man meget tæt på første klasses kulturelle tilbud, på turistseværdighederne, på stormagasinerne og de bedste specialforretninger samt på det pulserende liv i hovedstaden i det hele taget. 

Ingen andre steder kommer der flere turister fra ind- og udland end her. Sammen med de lokale, hvoraf mange bor eller arbejder i området, skaber de et mylder af aktivitet. Vil man på yderligere opdagelse i byen kan man jo benytte de offentlige transportmidler eller sightseeing busserne og havnerundfarten. Man kan selvfølgelig også leje cykler i Nyhavn og f.eks. køre over Inderhavnsbroen til det charmerende miljø på Christianshavn.

Nyhavn er faktisk meget mere, end man måske lige tænker på.  

TILSVARENDE EMNER

Sundholmsvej 67, kld.
Størrelse (m2) 377
Kontantpris 2.850.000
Vesterbrogade 101 kld. th.
Størrelse (m2) 121
Boligafgift pr. mdr. 7.162
Nybrogade 24A, kld.
Størrelse (m2) 120
Kontantpris 3.350.000