KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på H.C. Ørsteds Vej 39

Drømmer du om at drive din helt egen butik inde i centrum af København, nærmere bestemt på Frederiksberg? Så tag et nærmere kig på denne butik, som med lethed vi kunne opfylde den drøm.

Vi finder butikken placeret på H. C Ørsteds Vej 39 lige ved siden af Forum. Butikken er placeret kun få meter fra Forum Metrostation, og dette betyder, at der hver dag vil gå hundredvis af mennesker forbi butiksvinduerne.

Butikken har et samlet areal på 74 gode kvadratmeter fordelt på et stort butiksområde, et disponibelt rum, der også kan inddrages som en del af butikken, et lille WC og et tilhørende kontor. Alt i alt en butik, som skaber de helt perfekte rammer for at drive et sundt og velfungerende erhverv. 

Fronten ud mod gaden prydes af store vinduespartier, hvor man kan udstille de varer, som vil lokke alle kunderne indenfor.

Butikken er indtil nu blevet brugt som et galleri, og rummet vil igen kunne opfylde dette. Har man imidlertid en drøm om at drive et andet slags erhverv, vil butikken her også være ganske oplagt til det.

FØJ TIL FAVORITTER 6
Afståelse 275.000 kr.
Leje pr. mdr. 8.152 kr.
Størrelse 74 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • RUMMELIG CAFÉ MED SUBLIM BELIGGENHED
  • FÅ METER FRA FORUM METROSTATION
  • STORE VINDUESPARTIER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 102
Leje pr. mdr. (kr.) 14.630
Størrelse (m2) 78
Kontantpris 1.400.000
Størrelse (m2) 60
Leje pr. mdr. (kr.) 9.544