Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på H.C. Ørsteds Vej 40 st. tv.

Er du på udkig efter et lokale til din næste detailforretning? Så tjek H.C Ørstedsvej ud! Se det visualiserede billede af facaden på denne forretning med sine 2 store vinduer. Med gode parkeringsforhold er dette erhvervslokale en super mulighed. Lejen er rimelig for området, så du kan få mest muligt ud af din investering.

Butikken har rullegitter men er tom, så du har friheden til at indrette den, som du ønsker. Afståelsen af lokalet afspejler et ønske om en hurtig handel, så skynd dig at tage kontakt, hvis du er interesseret. Dette er din chance for at etablere din detailforretning med en fremtrædende beliggenhed på H.C Ørstedsvej!

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 125.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.000 kr.
Størrelse 80 m² + 26 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel med vin samt smørrebrødsforretning
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Med den centrale beliggenhed bliver I en del af et levende miljø på den pulserende handelsgade. Lige foran døren breder gadebilledet sig med alt fra modetøjsforretninger og interiør til dagligvarebutikker, spisesteder og caféliv, der alt sammen bidrager til H.C Ørstedvejs helt særlige stemning og lokker købelystne folk til. Der er nem adgang til butikken med både bus og metroen, der kan nås ved Forum St, som ligger to minutter på cykel herfra.