Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på Gyldenløvesgade 4, st.

På en vindende og foretagsom adresse lige ud mod Ørstedsparken og lige ved Søerne ligger nu disse pæne lokaler til leje med afståelse. 

I bliver budt velkommen af store vinduesfacader, der åbner erhvervslejemålet op til de åbne lokaler, der med hvide vægge, højt til loftet og kontrasterende mørke gulve er lige til at gå til, hvad enten I har drømme om en forretning med klinik, salon eller måske detail? Lysindfaldet kræver en kommentar, da den sydvestvendte placering sikrer jer den allerbedste sol, så kvadratmeterne altid er indbydende og veloplyste - helt til punkt og prikke. I har at gøre med tre lokaler i åben forbindelse med hinanden eller med charmerende franske døre imellem, der understreger arealernes nærmest herskabelige atmosfære. Ydermere har I adgang til et baglokale, der kan tages i brug som personalekøkken, så kaffen kan holde sig varm i arbejdstiden - og med forbehold for, at der ikke må laves mad. Herudover indeholder kvadratmeterne et toilet samt en god, pæn og meget anvendelig kælder oveni.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 595.000 kr.
Leje pr. mdr. 6.911 kr.
Størrelse 69 m² + 20 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Damefrisørsalon
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Ejendommen fremstår nydelig med en hvid facade, der matcher lokalernes minimalistiske og lyse stil. Her er et leben både fra den store vej, cykelstien og fra de omkringliggende veje lige inden adressen hedder H. C. Andersens Boulevard, hvor også København H er nærved. Et busstoppested lader den offentlige transport befinde sig så godt som lige ude foran døren, så beliggenheden er bekvem med dens centrale og charmerende placering ligegyldigt om man er på cykel, i bil eller med offentlig transport. Alt i alt indbydende og luftige lokaler på en absolut god adresse!

TILSVARENDE EMNER

Vester Farimagsgade 1

Butik

Vester Farimagsgade 1

Størrelse (m2) 134
Leje pr. mdr. (kr.) 21.000
Elbagade 3 st.

Butik

Elbagade 3 st.

Størrelse (m2) 92
Boligafgift pr. mdr. 7.356
Paradisæblevej 18-36, st., Grønttorvet
Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 13.033
Vesterbrogade 133, st. th.
Størrelse (m2) 78
Boligafgift pr. mdr. 4.945