Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på Guldbergsgade 11, kld.

Velkommen til Guldbergsgade 11, hvor vi kan præsentere jer for Københavns måske mest velbeliggende butikslokale. Med dette erhvervsmål går alt op i en højere enhed: du får et stort, flot og indbydende butikslokale samt en beliggenhed, der siger spar to. Guldbergsgade er nemlig en af Nørrebros mest trendy gader, og her bliver man bl.a. nabo til Elmegade og Sankt Hans Torv.

Den smukke københavnerejendom er fra 1885, og den præsenterer sig selv flot og nydeligt, mens den samtidig passer perfekt ind i bybilledet. Erhvervsmålet er beliggende i ejendommens høje kælderetage, og hoveddøren ligger på charmerende vis et par trin nede fra gadeplan.

Der er tale om et 81 kvadratmeter stort erhvervsmål, som består af et stort butikslokale, et godt lager samt badeværelse og gæstetoilet. Butikken har god synlighed fra gaden, og de store vinduer giver mulighed for at invitere forbipasserende indenfor. Planløsningen er veldisponeret, og derfor er der særdeles gode indretningsmuligheder. Det gælder uanset, om du vil realisere drømmen om tøjbutik, smykkebutik, frisør eller en helt fjerde erhvervstype.

Butikken har en virkelig god beliggenhed, og det bliver ikke meget bedre end her. I disse spændende rammer mænger kaffesaloner sig med restauranter, du finder Empire Bio rundt om hjørnet, busforbindelser i massevis og snart Cityringen i gåafstand, og på Sankt Hans Torv kan voksne, børn og unge nyde cafelivet til springvandets blide toner. Guldbergsgade ligger med andre ord helt centralt på Nørrebro. Også den populære Elmegade ligger ved siden af, og gaden er en opblomstrende shoppinggade, som summer af liv. Atmosfæren her i området er afslappet og hyggeligt med et bredt klientel.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 10.381 kr.
Størrelse 81 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • INDBYDENDE OG MODERNE BUTIKSLOKALE PÅ INDRE NØRREBRO
  • SMAGFULDT INDRETTET
  • STORT BUTIKSLOKALE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 6.822
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 9.727
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 17.044
Størrelse (m2) 94
Leje pr. mdr. (kr.) 8.467
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 28.600