Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på Gothersgade 97

Har du længe gået med en drøm om at drive din egen butik? Så er muligheden for at få opfyldt netop den drøm opstået. Med sin yderst attraktive placering lige overfor Kongens Have i København vil du som lejer af denne butik nyde godt af de mange forbipasserende, potentielle kunder. Fra butikkens store vinduespartier er der desuden en skøn udsigt ud til havens smukke natur, og dette vil hver dag uden tvivl imponere.
Med adresse på Gothersgade, kommer din butik til at have en af Københavns bedste placeringer. Hver dag vil der gå flere hundrede mennesker forbi, som kan kigge ind og blive fristede af butikkens udvalg. Du finder den smukke butik i en charmerende og detaljerig ejendom, som kan dateres helt tilbage til 1777. Indendørs såvel som udendørs fremstår ejendommen i yderst god stand, og du vil uden tvivl bide positivt mærke i de mange flotte detaljer, der pryder bygningen.
Tidligere har butikken heddet About Vintage, og her har man som kunde kunne købe ure i nordisk design. De mange detaljer, som den 110 kvadratmeter store butik rummer, åbner dog op for adskillige muligheder. Her kan især nævnes den imponerende loftshøjde, de synlige bjælker i loftet og de mange niveauforskelle, som er med til at udvide mulighederne yderligere.
Er du interesseret i denne butik, sker det med afståelse. Det vil altså sige, at det ikke er nødvendigt at udarbejde en ny erhvervslejekontrakt mellem dig som ny indtrædende lejer og udlejer.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 350.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.013 kr.
Størrelse 75 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg af ure samt kontor
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Forelsker du dig i butikken, kommer du samtidig til at have en af Københavns bedste placeringer, og denne vil være med til at forstærke dit gode indtryk af stedet. Ud over, at butikkens facade vender ud mod Kongens Have, ligger butikken kun 400 meter fra Nørreport Station. Her kommer der hver dag flere tusinde rejsende, og disse vil let kunne lægge vejen forbi din butik. Den gode placering tæt på Nørreport Station gør det også muligt at tiltrække kunder, der kommer lang vejs fra.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Østerbrogade 109

Størrelse (m2) 74
Leje pr. mdr. (kr.) 11.648
Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 15.606

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285