Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje i Indre By - Fleksibelt lejemål på Gothersgade

En præsentabel bygning gemmer på et stort erhvervslejemål i to plan, der er oplagt som butik, restaurant, kontor eller liberalt erhverv, og som placerer sig særdeles centralt midt på én af Københavns mest kendte gader – Gothersgade.

Erhvervslejemål står til leje med afståelse i en ældre, charmerende ejendom med en pæn facade- Dette giver jer dog rig mulighed for at forme lejemålet, lige som I ønsker, da den modne opførelse giver karakter, og der ikke er nogen restriktive forhold ift. anvendelse af ejendommen. De lige knap 400 kvm fordeler sig på en overetage og en underetage, hvor størstedelen af lejemålet er et guldsmedeværksted, der befinder sig bag butikken. De resterende kvm fordeler sig på et salgsareal, som tager imod kunder fra gaden, samt et tilstødende køkken, et kontor og to lokaler med døre mellem. Bevæger I jer dybere ind i bygningen, når I et større lokale med køkken og tilstødende toilet, hvor medarbejderne kan sætte sig i pauserne under behagelige forhold. Overetagen er egentlig i kælderniveau, men I får faktisk også en kælderetage under med bl.a. badeværelse og lagerrum.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 16.733 kr.
Størrelse 391 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Guldsmedeforretning med værksted samt smykkegalleri.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

I får en super beliggenhed lige overfor Rosenborg Slot og har tilmed kun 3 minutters gang til Nørreport St. Offentlig transport kan derfor blive jeres foretrukne vej til arbejde, ligesom at cykelstierne også gør plads til nemt at komme til job; har I dog bil, ligger der et parkeringsanlæg på Adelgade 500 meter fra adressen. Denne placering betyder ligeså, at der altid er kort afstand til alle slags indkøb plus at medarbejdere nemt kan finde frokost, for forretningslivet samt café- og restaurantmiljø er rigt og diversitetsfyldt.

TILSVARENDE EMNER

Vesterbrogade 111, kld.
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 11.083