Erhvervsmægler, Butik, Restaurant Kim Bach

Kim Bach

Erhvervsmægler, Butik, Restaurant

kb@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 35

Erhvervslejemål til detail - mulighed for anvendelse til varm mad

I dag tager vi turen til Godthåbsvej, en af Frederiksbergs mest centrale placeringer, der strækker sig gennem det mondæne nabolag fyldt med butikker, spisesteder og kulturelle tilbud. Her har vi fornøjelsen af at udbyde en fornem blomsterhandler til leje med afståelse, hvor der snildt kan indrettes detail i alle sine former. 

Store glasdøre og en farverig udstilling af buketter i flere niveauer tager imod kunderne, når de ankommer til adressen. Butikken placerer sig i gadeplan i en pænere ejendom, der springer lidt frem fra naboejendommen. Når dørene skydes til side, afsløres et aflangt og velholdt lokale med lyse flader og pæne gulve, der er oplagt som butikslokale og også er godkendt til varm mad. Lokalet strækker sig langt og munder ud i et barområde med vask, opbevaringsplads og fuldkomment udsyn over det praktisk indrettede lejemål. Dertil kommer en dyb kælder med kølerum, der ligesom hovedlokalet er aflangt og desuden også er i rigtig flot stand som det perfekte lager. Mulighederne er så at sige mange, så et nyt erhvervseventyr snart kan tage afsæt fra den populære adresse.

Ved anvendelse til varm mad bliver leje reguleret - ring gerne for mere information.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 675.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.289 kr.
Størrelse 53 m² + 45 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Blomsterforretning
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

Vi befinder os på Godthåbsvej, en central beliggenhed i hjertet af Frederiksberg. Den krydses af Falkoner Alle, før den bliver til Rolighedsvej, og der er ikke mange meter til hverken byens diverse butiksudbud, lækre spisesteder og massevis af offentlig transport, der bl.a. tæller bus og Metro. Bylivet kulminerer i Frederiksberg Centret, mens kulturen samles i Falkoner Biograf og Falkonersalen. Samtidig er byens grønne åndehuller tilflugtssteder for både frederiksbergere og københavnere: når solen skinner, er Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens Have altid fulde af liv og glæde! Lyder det interessant? Så kontakt Butikskompagniet og hør nærmere.