Erhvervsformidler, Butik/Kontor Artin Aminzadeh

Artin Aminzadeh

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

aa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 55

Butikslokale til leje på Frederiksberg - Perfekt placering på Godthåbsvej

I dag tager vi turen til Godthåbsvej, en af Frederiksbergs bedste placeringer, der strækker sig gennem det mondæne nabolag fyldt med butikker, spisesteder og kulturelle tilbud. Her har vi fornøjelsen af at udbyde en fornem blomsterhandler til leje med afståelse, hvor der snildt kan indrettes detail i alle sine former.

Store glasdøre og en farverig udstilling af buketter i flere niveauer tager imod kunderne, når de ankommer til adressen. Butikken placerer sig i gadeplan i en pænere ejendom, der springer lidt frem fra naboejendommen. Når dørene skydes til side, afsløres et aflangt og velholdt lokale med lyse flader og pæne gulve, der er oplagt som butikslokale. Lokalet strækker sig langt og munder ud i en disk med vask, opbevaringsplads og fuldkomment udsyn over det praktisk indrettede lejemål. Dertil kommer en dyb kælder med kølerum, der ligesom hovedlokalet er aflangt og desuden også er i rigtig flot stand som det perfekte lager. Mulighederne er mange, så et nyt erhvervseventyr snart kan tage afsæt fra den populære adresse.
Bemærk at du overtager lejemålet med det inventar som nuværende lejer ikke vil have med videre.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 150.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.752 kr.
Størrelse 53 m² + 45 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Blomsterforretning eller detail / IKKE VARM MAD
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

Vi befinder os på Godthåbsvej i hjertet af Frederiksberg. Den krydses af Falkoner Alle, før den bliver til Rolighedsvej, og der er ikke mange meter til hverken byens diverse butiksudbud, lækre spisesteder og massevis af offentlig transport, der bl.a. tæller bus og Metro. Bylivet kulminerer i Frederiksberg Centret, mens kulturen samles i Falkoner Biograf og Falkonersalen. Samtidig er byens grønne åndehuller tilflugtssteder for både frederiksbergere og københavnere: når solen skinner, er Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens Have altid fulde af liv og glæde! Lyder det interessant? Så kontakt Butikskompagniet og hør nærmere.

TILSVARENDE EMNER

Godthåbsvej 25, st. tv.
Størrelse (m2) 55
Leje pr. mdr. (kr.) 10.075