Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

NY PRIS

Butikslokale til salg på Gl. Kongevej 127, st.

Yndigt galleri med stor synlig facade direkte i gadeplan til Gl. Kongevej.

Modebutik, smykkeværksted, galleri med brugskunst og maleriske motiver, boghandler, børnetøjforretning eller noget helt, helt andet. Det betyder egentlig ikke så meget, hvilken virksomhed du driver virksomhed, for dette attraktive butikslokale er utrolig alsidigt og kan fungere optimalt til de flestes behov. Alle muligheder står åbne, og og kun ét er sikkert:

Her på Gammel Kongevej er du garanteret en af byens absolut bedste beliggenheder som erhvervsdrivende!

Den 44 kvadratmeter store butik er præsentabel fra start til slut. Lejemålet er istandsat i 2014 med ny specialfremstillet facade med sikrede termoruder, nyt støbt gulv med gulvvarme, nyt el m.v. (LED spots) nye gipslofter og malerbehandling overalt. En stor synlig facade med klassiske flaskegrønne vinduesrammer giver de bedste betingelser for at fremhæve sine varer æstetisk ud mod gadeplan og dermed skabe blikfang hos de mange forbipasserende fodgængere og cyklister. Butikken ligger direkte i gadeplan og er således nem for kunderne at tilgå, når de fristes af vinduesudstillingens gode sager.

Man bydes straks velkommen i det lyse og flotte butikslokale, som de seneste år har været indrettet som et stilfuldt galleri. Pæne gulve pryder rummet, som fortsætter langs en lidt smallere gang til endnu et lokale med gode indretningsmuligheder. Her er der fin plads til at opstille kassebetjening og opbevare yderligere interiør.

Foruden det velholdte butikslokale indeholder lejemålet et nyere, pænt tekøkken, hvor der er etableret vask mv. Blot mangler blandingsbatteriet lige at blive sluttet til. Der er endvidere mulighed for at etablere et toilet. I forvejen har man dog brugsret til et pænt deletoilet, som befinder sig ude i gården. Herude er der ligeledes fine forhold, hvis man skal have leveret varer m.m., da biler sagtens kan køre ind og parkere her i baggården.

Den smukke ejendom, hvori butikken står til afståelse, er fra 1892 og ligger helt suverænt midt på gammel Kongevej omgivet af et levende butiksmiljø, som hver dag tiltrækker en bred køberskare. Kig forbi, og oplev mulighederne for lige netop dit erhverv.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Afståelse 325.000 kr.
Leje pr. mdr. 10.363 kr.
Størrelse 44 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg af design, galleri og kunstartikler
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Butik

Finsensvej 45C

Størrelse (m2) 52
Leje pr. mdr. (kr.) 6.851
Størrelse (m2) 53
Leje pr. mdr. (kr.) 9.516