Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Centralt beliggende på Frederiksbergs handelsstrøg

På Gammel Kongevej 99 ligger der en skøn butik, som nu kan blive din! Den centrale og gode beliggenhed i kombination med facadens store vinduer og lokalernes størrelse, vil alt sammen bidrage til et godt flow af kunder. Velkommen til!

Du finder butikken i en charmerende, ældre ejendom i hjertet af Frederiksberg. Ejendommen kan dateres helt tilbage til 1896, og den falder godt i stil med områdets smukke bygninger.

Butikken består af ét stort lokale sammenhængende med et mindre lokale mod ejendommens baggård, som du kan inddrage til lager, skulle du have behov for det. Lokalets størrelse giver rige muligheder for at sælge lige det, du drømmer om, hvad end det er møbler, tøj, antikviteter eller noget helt fjerde. Til butikken hører endvidere et toilet og et nydeligt personalekøkken. Butikkens facade prydes af store vinduespartier, der både sikrer et skønt lysindfald, og som også vil være oplagte at udstille varer i, der vil kunne lokke forbipasserende en tur indenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til!

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 495.000 kr.
Leje pr. mdr. 33.869 kr.
Størrelse 125 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Børnetøjsforretning
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Forbipasserende, potentielle kunder vil der uden tvivl også være nok af med en placering som denne. Butikken befinder sig nemlig på en sideløbende gade til Frederiksberg Allé. Gammel Kongevej er et i forvejen populært handelsstrøg, og hver dag vil der derfor passere tusindevis af mennesker forbi dine butiksvinduer. En bedre beliggenhed end denne skal man lede længe efter.

Desuden er det også let for kunder, der ikke lige bor i området, at komme til din butik. Kun få meter herfra ligger nemlig både Vesterport Station, Københavns Hovedbanegård og Frederiksberg Allé Metrostation. Med andre ord altså en perfekt placering, hvor dine butiksdrømme kan gå i opfyldelse.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 102
Boligafgift pr. mdr. 6.109