Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

SOLGT

Butikslokale til salg på Gammel Kongevej 94A, st. tv.

Et totalistandsat lejemål med afståelse breder sig ud midt på Gammel Kongevej. Det smukke lokale med originalt apotekerloft danner de bedste rammer omkring den detailhandel, du altid har drømt om - og huslejen er billig. Betingelserne bliver ikke bedre!

Under tiden bliver lokalerne beriget med Mini Me’s univers, der giver Københavns yngste mulighed for at være med på noderne. To store vinduespartier vender ud mod Gammel Kongevej og lader forbipasserende få et glimt af udvalget, og døren åbner op til det lyse lokale, der er renoveret til U.G. i 2019. Intet er overladt til tilfældighederne. De ensartede gulve, vægbeklædningen og den simple indretning gør butikken særdeles indbydende, og har man brug for endnu mere plads, kan lagerrummet også inddrages som salgsareal.

Derudover finder du også et fint toilet og et funktionelt tekøkken som en del af baglokalet, og så er der selvfølgelig muligheden for at udnytte lageret til opbevaring. I den pæne baggård er der desuden plads til at smide pap og skrald ud i de tilhørende containere, der er mulighed for varelevering via porten på Lykkesholms Allé, og der er brugsret til to kælderrum.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Kontantpris 595.000 kr.
Leje pr. mdr. 10.882 kr.
Størrelse 88 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailsalg af tøj og sko
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Det er ikke hver dag, at et så gennemført butikslokale åbner op for nye lejere, og da slet ikke på eftertragtede Gammel Kongevej. Den lange handelsgade strækker sig gennem midten af Frederiksberg og byder på alt fra specialforretninger til kædebutikker - et udvalg, som du altså bliver en del af. Langs vejen kører flere centrale buslinjer og fører på 0,5 ind mod Københavns centrum, og snart åbner Metroen et nyt stop på cityringen lige i området. Der er mange gode muligheder for at lade butikken blive set. Flere tusind mennesker strømmer forbi butikken hver dag og udgør potentielle kunder - og så er det egentlig bare op til dig at lokke dem indenfor med indbydende udstillingsvinduer.

Kontakt os i dag - vi vil gerne snakke med dig om dine muligheder!

TILSVARENDE EMNER

Butik,Restaurant

Størrelse (m2) 86
Leje pr. mdr. (kr.) 6.128

Butik

Gammel Kongevej 80

Størrelse (m2) 130
Leje pr. mdr. (kr.) 17.758

Butik

Størrelse (m2) 102
Boligafgift pr. mdr. 6.109

Butik

Størrelse (m2) 92
Boligafgift pr. mdr. 4.491

Butik

Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 14.590