Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Gammel Kongevej 93, st. tv.

SUPER FLOT LEJEMÅL MED EFTERTRAGTET ADRESSE PÅ FREDERIKSBERG

Allerede ved første øjekast fanger blikket ejendommens mørke facade og de store, flotte vinduer, hvor de hotteste produkter og tilbud lokker kunderne indenfor. Entredøren åbner op for en stor og indbydende salon med frisørpladser langs væggene og en en flot reception med flerfarvet mosaik, der står i perfekt kontrast til de hvide vægge. Der er vaskesektion i samme rum og toiletfaciliteter. Et par trin leder op til to private lokaler, der egner sig perfekt til ansigts- eller kropsbehandlinger, massage eller lignende. Afslutningsvis har etagen et thekøkken, hvor der også er plads til, at personalet kan få et velfortjent hvil. Salonen vil også egne sig perfekt til detailhandel, og der er tilmed mulighed for at dele lejemålet op, for derved at skabe to butikker eller eventuelt udleje halvdelen. Lokalerne er i super god og velholdt stand, fuldstændig klar til, at I kan rykke ind.

Til erhvervet hører en kælder med flere lagerlokaler og et vaskerum. Salonen udbydes til leje med afståelse, og al anvendelse skal godkendes af udlejer.

Hver år pr. 1. januar betaler lejer kr. 6.000 for opretholdelsen af afståelsesretten

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 495.000 kr.
Leje pr. mdr. 29.277 kr.
Størrelse 143 m² 40 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Frisør og klinik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Vi befinder os på Gammel Kongevej 93, der placerer sig perfekt mellem H.C. Ørsteds Vej og Værnedamsvej - en spot on beliggenhed på Frederiksberg, hvor I oplever den populære bydel fra sin allerbedste side. Gadebilledet breder sig med alt fra interiørbutikker og modetøjsforretninger til hyggelige cafeer og spændende spisesteder, der alt sammen bidrager til til et levende handelsmiljø og lokker en bred kundeskare til.

Beliggenheden er helt central, hvilket også sikrer jer gode busforbindelser og nem adgang med cykel og bil - til stor fordel for personale, kunder og eventuelle samarbejdspartnere.

Her er både beliggenhed og lokaler helt i top!
Kontakt os for en fremvisning og oplev det hele med egne øjne.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Åboulevard 21

Størrelse (m2) 194
Boligafgift pr. mdr. 10.600
Størrelse (m2) 228
Leje pr. mdr. (kr.) 30.717