x

Hos ButiksKompagniet følger vi naturligvis anvisningerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen. Det betyder at vi alle arbejder hjemme i disse dage, for at begrænse coronasmitten.
MEN vi er her stadig ! Vi er på telefon og mail, og skulle du have interesse i et af vores emner skal du endelig tage fat i os på telefon 70 12 21 00 eller sende en mail på info@butikskompagniet.dk

Vi vil gøre vores aller bedste for at få tingene til at fungere og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Gammel Kongevej 91C, st.

Få drømmen om at drive din egen tøjbutik opfyldt i disse lyse og rummelige lokaler på Gammel Kongevej. Butikkens store salgsareal og flotte indretning vil uden tvivl falde i din smag allerede fra første øjekast, og de perfekte rammer for salg af tøj og/eller sko er sat!

Som helhed fremstår butikken utrolig pæn og velholdt, og du vil altså ikke skulle forbedre noget, inden du rykker tøjstativerne ind og påbegynder salget. Indgangspartiet, som vender ud til vejen, frister kunder indenfor med et stort vinduesparti, hvor du kan udstille din varer. Herfra strømmer lyset også ind og skaber en enormt behagelig atmosfære. Smukke spots i loftet er med til at udstille tøjet på smukkeste vis, og her vil mange hver dag kunne blive inspirerede. Fra salgsarealet er der også udsigt til ejendommens hyggelige gård.

Bagerst i butikken finder du et fint toilet, to prøverum og et lille tekøkken, og altså er her alt, du kunne tænkes at få brug for. På kælderplan byder der sig et stort lokale, som er oplagt som lager, og dermed vil du let kunne drive en god forretning.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 425.000 kr.
Leje pr. mdr. 30.717 kr.
Størrelse 153 m² + 75 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel med dame- og herrebeklædning, sko samt acceccories.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Du finder den nydelige butik i hjertet af Frederiksberg. Hver dag vil flere tusind mennesker i deres færd på arbejde eller i skole komme forbi butikken, og du vil derfor let kunne friste forbipasserende med flotte varer. En bedre placering end denne skal man lede længe efter, og der er ingen tvivl om, at du vil elske at eje en butik her.

Den smukke ejendom falder flot ind i omgivelserne, der er indbegrebet af det ældre København. Med kort afstand til Hovebanegården, Strøget og søerne er det uden tvivl også en klar drømmeplacering.

Slå til allerede i dag, og få alle dine butiksdrømme opfyldt!

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 194
Boligafgift pr. mdr. 10.600
Størrelse (m2) 138
Leje pr. mdr. (kr.) 33.950