Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på Gammel Kongevej 91C, st.

Ønsker du at opfylde din drøm om at drive din egen tøjbutik? Så er dette lyse og rummelige lokale på Gammel Kongevej helt perfekt til dig! Her finder du et stort salgsareal med flot indretning, der vil imponere dig fra første øjeblik. Det er de perfekte rammer til at sælge tøj og/eller sko, og du vil med det samme føle dig hjemme i de smukke omgivelser.

Butikken fremstår utrolig pæn og velholdt, så du behøver ikke at lave nogen forbedringer, før du kan åbne forretningen.  Gulvet er massiv egeparket fra Junckers og indgangspartiet, som vender ud mod vejen, vil friste kunderne indenfor med et stort vinduesparti, hvor du kan udstille dine varer. Lyset strømmer ind i butikken og skaber en behagelig atmosfære, og smukke spots i loftet udstiller tøjet på smukkeste vis. Her vil mange kunder hver dag blive inspireret.

I bagenden af butikken finder du et fint toilet, to prøverum og et lille tekøkken, så du har alt, hvad du behøver. Der er også en hyggelig gård, som du og dine kunder kan nyde fra salgsområdet. Og hvis du har brug for mere plads, er der et stort lokale på kælderplan, som er perfekt som lager.

Du vil elske at drive din egen butik i disse smukke omgivelser, og med alle disse faciliteter vil du nemt kunne opbygge en succesfuld forretning.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 275.000 kr.
Leje pr. mdr. 37.151 kr.
Størrelse 153 m² + 75 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel med dame- og herrebeklædning mm.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Du finder den nydelige butik i hjertet af Frederiksberg. Hver dag vil flere tusind mennesker i deres færd på arbejde eller i skole komme forbi butikken, og du vil derfor let kunne friste forbipasserende med flotte varer. En bedre placering end denne skal man lede længe efter, og der er ingen tvivl om, at du vil elske at eje en butik her.

Den smukke ejendom falder flot ind i omgivelserne, der er indbegrebet af det ældre Frederiksberg, med kort afstand til Værnedamsvej, Hovedbanegården, Strøget og søerne, er det uden tvivl også en klar drømmeplacering.

Slå til allerede i dag, og få alle dine butiksdrømme opfyldt!