Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

SOLGT

Butikslokale til salg på Gammel Kongevej 80

Nu er der mulighed for at drive forretning på Frederiksbergs bedste adresse. Lige ved Tullinsgade og Værnedamsvej venter der jer et stort og lækkert butikslokale, der står klar til at agere ramme for jeres erhvervsdrøm.

Butikken skaber straks blikfang med sine store facadevinduer, der giver et dejligt lysindfald i rummet og mulighed for at udstille butikkens hotteste items, som hurtigt lokker købelystne folk indendøre. Den store glasdør inviterer indenfor og byder jer velkommen i et åbent og indbydende lokale, hvor der er rig plads til giner, hyldevarer, stativer med tidens nyeste trends og lækre basicvarer. Der er er pænt omklædningsmiljø med behagelig belysning fra de gårdvendte vinduespartier, som også skaber en privat atmosfære. Ydermere er der et stort toilet og god nedgang til en rummelig kælder med masser af lagerplads til opbevaring og eventuelt mulighed for at indrette en personaleafdeling. Butikken fremtræder exceptionelt flot og indbydende - her er det en fornøjelse at opholde sig, for både personale og kunder.FØJ TIL FAVORITTER 1
Kontantpris 800.000 kr.
Leje pr. mdr. 17.758 kr.
Størrelse 130 m²
92 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg af pige-, dame- og herretøj.
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Gammel Kongevej er uden tvivl en af Københavns mest befærdede gader, hvilket gør den til en misundelsesværdig beliggenhed for erhvervsdrivende. I bliver straks en del af et levende miljø med alt fra spændende spisesteder og cafeer til wellness-saloner og specialforretninger. Vi befinder os lige ved Tullinsgades og Værnedamsvejs hyggelige gadebillede, hvor nye butikker konstant skyder frem og skaber variation i det, i forvejen, stemningsfyldte område. Med en så central beliggenhed hører også gode transportmuligheder, for her holder bl.a. buslinje 9A lige ude foran døren, og der er kun 900 m. til togforbindelserne ved Vesterport Station. Vi er ikke i tvivl om, at dette er Frederiksbergs bedste beliggenhed, og hvad mere kan man ønske sig, når erhvervsdrømmen skal udleves?

TILSVARENDE EMNER

Butik

Størrelse (m2) 194
Boligafgift pr. mdr. 10.600
Størrelse (m2) 153
Leje pr. mdr. (kr.) 30.717