Butikslokale til salg på Gammel Kongevej 147, st. th.

Vi befinder os midt på Gammel Kongevej, i centrum af centrum af det trendy Frederiksberg. I nummer 147 ligger et skønt butikslokale, der nu er sat til salg, og hvor du med fingeren på pulsen har mulighed for at udleve selv dine vildeste drømme.

Velkommen!

Lokalerne skal findes i stueplan i denne flotte ejendom fra 1896, og alderen ses tydeligt i de herskabelige stuklofter med roset. Dette står i skarp kontrast til de malede gulve og den moderne indretning, der i den grad er med til at skabe et par sjælfyldte lokaler med masser af charme. Når man fra Gammel Kongevej træder indenfor gennem glasdøren mødes man af to lokaler i forlængelse af hinanden, der drager den besøgende hele vejen ind i de lyse rum. En mellemgang fører ind til endnu et butikslokale, der er fuld af indretningsmuligheder som alt fra kontor til showroom. Her finder man også et godt personalekøkken samt et mindre disponibelt rum til opbevaring.

Men det stopper ikke der. Udover den voluminøse stueplan har man også et godt kælderareal, der med hele fem disponible rum, der er perfekte til lageropdeling så man altid kan finde hvad man har brug for. Derudover har man også et bad i kælderen.

Som nævnt er prikken over i’et for erhvervslokalerne deres placering. Gammel Kongevej er et sandt mekka for fashionable specialbutikker i alle afskygninger, der skyder op som padehatte med deres farverige vinduesudstillinger. Du er i den grad garanteret en butiksdisponering udover det sædvanlige, med kunder der valfarter frem og tilbage i ét væk. 9A stopper som en af byens mest centrale buslinjer stort set lige foran døren, og der er ikke mere end 8 minutters gang til Frederiksberg Metro.

Kort sagt er rammerne i dén grad i orden for at livet som erhvervsdrivende bliver en dans på roser.

Vi ses på Gammel Kongevej 147!

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 350.000 kr.
Leje pr. mdr. 27.566 kr.
Størrelse 119 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Butik /showroom
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • SPÆNDENDE BUTIKSLOKALER I HJERTET AF FREDERIKSBERG
  • MEGET SYNLIG BELIGGENHED
  • INDFLYTNINGSKLAR

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 137
Leje pr. mdr. (kr.) 26.342
Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 19.793
Størrelse (m2) 165.1
Leje pr. mdr. (kr.) 27.478
Størrelse (m2) 121
Leje pr. mdr. (kr.) 33.083
Størrelse (m2) 124
Leje pr. mdr. (kr.) 12.872