Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale med attraktiv hj√łrnebeliggenehd til afst√•else.

I nr. 100 kan du nu blive en del af Gammel Kongevejs spændende udvalg af forretninger og åbne din helt egen butik med plads til store armbevægelser. Her udbydes stueetagen nu til leje med afståelse sammen med en rummelig kælderetage, der indeholder flere store lokaler, som fx kan bruges som lager eller værksted, ligesom man kan vælge at inddrage dem som en del af butikken.
I gadeplan er der en fantastisk synlighed ud mod Gammel Kongevejs k√łbelystne publikum via de store vinduespartier, som str√¶kker sig fra gulv til loft. At butikken tilmed er beliggende p√• hj√łrnet mellem Gammel Kongevej og H.C. √ėrsteds Vej ‚Äď to s√¶rdeles velbes√łgte og livlige gader ‚Äď skaber blot ekstra synlighed og opm√¶rksomhed fra flere vinkler!
Butikken indeholder et dejligt stort butikslokale i to sammenhængende afdelinger med masser af lys og plads til at udfolde sine evt. varer. Ved siden af butikslokalerne kan man tilgå en baggang med adgang til et pænt og rummeligt kontorlokale, to toiletter samt et mindre disponibelt rum til kontorartikler m.m. I underetagen fortsætter pladsen med at brede sig over hele fire gode, åbne lokaler med potentiale til reel inddragelse. Dertil finder man tre mindre rum til opbevaring.

F√ėJ TIL FAVORITTER
Afståelse 650.000 kr.
Leje pr. mdr. 49.908 kr.
St√łrrelse 330 m¬≤
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailsalg af brugskunst, dekorationer og m√łbler
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Gammel Kongevej er Frederiksberg, n√•r det er bedst. Den 1,8 km lange str√¶kning er p√• mange m√•der kendt som "Frederiksbergs uofficielle hovedgade", og man finder stort set ikke en mere attraktiv og eksklusiv placering til sit erhverv end her; hverken p√• Frederiksberg eller i K√łbenhavn generelt. Butikslokalet ligger lige i caf√©distriktet med bl.a. Sticks'n'Sushi, MASH, Meyers Deli og Vinstue 90, ligesom gaden bugner af unikke specialforretninger, som tiltr√¶kker et bredt klientel. Det siger n√¶sten sig selv, n√•r adressen hedder Gl. Kongevej:

Her får man de bedste betingelser for at åbne sit erhverv!