Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på Finsensvej 6 st. samt 6A st.

Velkommen til Finsensvej 6, hvor du nu får en unik mulighed for at erhverve dig nøglerne til denne mulighedsrige butik med sublim beliggenhed. Her bliver man nemlig næsten nabo til Jesper Buchs kommende iværksættermekka, Start-up City, hvor iværksættere og mindre virksomheder skal flytte ind og bo og arbejde under samme tag. Butikken ligger altså i et spændende område.

Butikken er til afståelse, og den har de sidste 25 år været helsekostforretning. Dermed er en solid kundebase allerede etableret. Derfor er det også en fordel, at du har mulighed for at overtage både butikken og driften, som den er i dag – inklusive navn og varelager. Der er naturligvis også mulighed for at skabe din egen helsekostforretning eller klinik - mulighederne er mange. 

Allerede udefra skaber butikken blikfang med sine store udstillingsvinduer og butiksskilte, hvor lige netop din virksomheds navn kan komme til at stå. Butiksindgangen åbner direkte op til det største af lokalerne, og allerede her fornemmer man, at der er tale om pæne og velholdte lokaler. Endnu et lokale lægger sig i forlængelse og kan nemt indrettes med reoler og varer, og man får yderligere tre lokaler, der kan bruges som behandlingslokaler eller evt. til opbevaring. 

Skynd dig at slå til, her får du nemlig det hele!

FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 150.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.170 kr.
Størrelse 97.9 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg af helsekost og økologiske blomster og grøntsager 
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

De nærmeste naboer er Føtex, SuperBrugsen, 7-Eleven, Irma samt Drømmeland, og dertil kommer de mange beboere i lejlighederne. Samtidig ligger Fasanvej Metro kun 230 meter væk, og Finsensvej er dermed et af bydelens knudepunkter, når det kommer til offentlig transport. Som tidligere nævnt bliver beliggenheden bare endnu bedre, når Start-up City etableres. Byggeriet fordeler sig på omtrent 10.000 m2 erhverv med cirka 550 arbejdsstationer, og der bliver også etableret mere end 100 boliger. Visionen er at samle både iværksættere, restauranter, konference- og undervisningsfaciliteter, åbne kontorer og madboder under samme tag.

TILSVARENDE EMNER

Finsensvej 46A, st. tv.
Størrelse (m2) 91
Leje pr. mdr. (kr.) 15.000